ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά ΤΕΕ για τη διαγραφή του Αλέξη Τσίπρα .....Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του "ΝΑΙ" του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις“Πολεμική” ανακοίνωση κατά της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κίνηση του ΤΕΕ να στραφεί κατά των βουλευτών διπλωματούχων μηχανικών που ψήφισαν το ασφαλιστικό και φορολογικό νόμο. Η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει την απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά, ενώ καταγγέλλει στοχοποίηση βουλευτών, με αφορμή την ανάρτηση των φωτογραφιών στο site του ΤΕΕ .

 Διερωτάται δε «αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ». «Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του "ναι" του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Σημειώνει τέλος ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση «μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τους οδήγησαν στην ανέχεια». 

protothema.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά ΤΕΕ για τη διαγραφή του Αλέξη Τσίπρα ..... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: