Στο 20ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Διαχείριση Κινητικότητας ο Γ.Τσιρώνης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, θα απευθύνει χαιρετισμό, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 13:30, κατά...


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, θα απευθύνει χαιρετισμό, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 13:30, κατά την έναρξη του 20ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Διαχείριση Κινητικότητας (ECOMM 2016), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη (Γκάζι) από 1 έως 3 Ιουνίου. 

Ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος θα συνοδεύεται από τον Ολλανδό Πρέσβη στην Ελλάδα, Kάσπαρ Βελντκάμπ, εκπροσωπώντας την προεδρία του συμβουλίου της ΕΕ, με τον οποίο και θα περιηγηθούν στον χώρο του Συνεδρίου με ποδήλατα, στη 1:00 το μεσημέρι. 


Το 20ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Διαχείριση Κινητικότητας (ECOMM 2016) διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Πειραιά, μαζί με την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Διαχείρισης Κινητικότητας (EPOMM). 

Το Συνέδριο θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την κινητικότητα, θα παρουσιαστούν καινοτομίες από την Ελλάδα και τον κόσμο και θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της βιώσιμης κινητικότητας.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα έχει παρουσία με δικό του περίπτερο στο χώρο του συνεδρίου.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια