ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΓΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας 2016


Από τις 27 Ιουνίου ξεκινάει η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των επιχειρηματιών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2016.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής τους στα ακόλουθα προγράμματα:

1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 55.000 δικαιούχους, το οποίο περιλαμβάνει πακέτο 6ήμερων διακοπών (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα 2, 3 και 4 κλειδιών και επιπλωμένες κατοικίες, καθώς και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping).

2. Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 4.000 δικαιούχους συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι παράλληλα με το πακέτο 6ήμερων διακοπών (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν μέχρι και 5 απλές λούσεις σε Υδροθεραπευτήρια που λειτουργούν εντός τουριστικών καταλυμάτων και σε επιχειρήσεις ιαματικών πηγών.

3. Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων, ή μονοήμερων εκδρομών για 37.000 δικαιούχους, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν Τουριστικά Γραφεία.

4. Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 66.000 δικαιούχους, τη θερινή περίοδο 2016 και τη χειμερινή περίοδο 2016-2017, για παραστάσεις που θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας από συμβεβλημένες θεατρικές επιχειρήσεις.

5. Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 175.000 δικαιούχους, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα προγράμματα «Αγροτικής Εστίας» έτους 2016 από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www. oga. gr- στο πεδίο Προγράμματα Αγροτικής Εστίας). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των σχετικών ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
enikonomia
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΟΓΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας 2016 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: