ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγρότης βρέθηκε πλουσιότερος λόγω λάθους... κατά 201 εκατ. ευρώ στην Κομοτηνή


Ένα νέο περιστατικό με λάθη στις καταστάσεις πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ συνέβη στην Ροδόπη, με αγρότη ο οποίος έγινε για λίγα λεπτά...Κροίσος, καθώς πιστώθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό...201 εκατομμύρια ευρώ.Ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστή τράπεζα και μετά την καθιερωμένη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων του, ο εργαζόμενος και ταυτόχρονα αγρότης ειδικής κατηγορίας, ενημερώθηκε ότι συνέβη ένα λάθος σχετικά με τα 140 ευρώ ενίσχυσης που δικαιούνταν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Φυσικά η τράπεζα τον ενημέρωσε ότι μόλις εντοπίστηκε το λάθος, ο λογαριασμός δεσμεύτηκε μέχρι να γίνει επιστροφή των χρημάτων στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η κίνηση των χρημάτων πάντως καταγράφτηκε στο ιστορικό κινήσεων του λογαριασμού του.

Λίγες ώρες μετά και αφού ο λογαριασμός είχε δεσμευτεί, έγινε αφαίρεση του ποσού η οποία επίσης καταγράφτηκε στο ιστορικό κινήσεων. Θα πρέπει ακόμα να αναφέρουμε ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση λάθους αυτή καθώς ανάλογα λάθη έγιναν με τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα που περίμεναν τα χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ και είδαν στους λογαριασμούς τους εκατομμύρια. Οι άλλες περιπτώσεις καταγράφτηκαν στην κεντρική και νότια Ελλάδα. 
 xanthinea.gr.
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αγρότης βρέθηκε πλουσιότερος λόγω λάθους... κατά 201 εκατ. ευρώ στην Κομοτηνή Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: