ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η πρώτη ανακοίνωση για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωϊκής ΠαραγωγήςΗ πρώτη Ανακοίνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Ζωϊκής Παραγωγής το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη  στις 3 Φεβρουαρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», Αίθουσα , Α στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO , κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2017: (10η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία).

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής, αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελλήνιων συνεδρίων, που διοργανώθηκαν με επιτυχία στην Άρτα (2006), στη Λάρισα (2008) και στη Θεσσαλονίκη (2011, 2013, 2015) από τα πρώην Τμήματα Ζωικής Παραγωγής, σήμερα κατευθύνσεις των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων, των αντίστοιχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ). 

Το 6ο Συνέδριο διοργανώνεται με συνεργασία των Κατευθύνσεων Ζωικής Παραγωγής των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων των ΤΕΙ της χώρας μας. Το συνέδριο αποτελεί κορυφαία εκδήλωση και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παράδοση των προηγουμένων συνεδρίων με σκοπό την ανάδειξη του ερευνητικού έργου που επιτελείται στις Κατευθύνσεις Ζωικής Παραγωγής των Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων των ΤΕΙ, αλλά και στα υπόλοιπα Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά  Ιδρύματα, που ασχολούνται με τη Ζωική Παραγωγή.


geotee 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η πρώτη ανακοίνωση για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωϊκής Παραγωγής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: