ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

AKKEΛ:ΒΡΕΧΙΤ το πάθημα ας τους γίνει μάθημα....


Το φθαρμένο και διεφθαρμένο πουλόβερ της Ε.Ε της Μέρκελ του Σόιμπλε και της αριθμολαγνείας άρχισε να ξηλώνεται. Το Brexit αποδεικνύει περίτρανα πως η πολιτική του Δ΄ΡΑΙΧ η φτωχοποίηση των λαών η κατάργηση των εθνικών κοινοβουλίων και η δικτατορία των δανειστών είναι μη αποδεκτή από Ευρωπαίους πολίτες. Το ΑΚΚΕΛ καλεί την κυβέρνηση να αποτιμήσει το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος και να σταματήσεις τώρα τις στραγγαλιστικές τακτικές των δανειστών που κατσικώθηκαν στον σβέρκο μας ως κατακτητές. 
 
Θα πρέπει να διαλέξουμε αν ήμαστε εταίροι ή άποικοι και προτεκτοράτο χωρίς καμιά εθνική κυριαρχία. Το ΑΚΚΕΛ ήταν και είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα, της Ευρώπης όμως των λαών, της ευημερίας και της σιγουριάς ενός μεγάλου συνασπισμού, αντιστεκόμαστε όμως σθεναρά στην μετατροπή της χώρας μας σε αποικία και προτεκτοράτο, στην καθημερινή εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, στην καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και της διατροφικής μας αυτάρκειας προς όφελος πάντα των δανειστών. 
 
Στηρίξαμε το κίνημα του BREXIT ανοικτά και δικαιωθήκαμε, πιστεύουμε ακράδαντα πως η Ευρωπαϊκή ένωση πρέπει και μπορεί να αλλάξει ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να υφιστάμεθα καθημερινά σκληρότερο καθεστώς οικονομικής σκλαβιάς. Ελπίζουμε πως το πάθημα της Βρετανίας θα αποτελέσει ένα μεγάλο μάθημα στους σκληρούς σκοτεινούς κύκλους κατευθυνόμενους από την Γερμανία. 
 
 kontastousagrotes.blogspot.gr
 
AKKEΛ:ΒΡΕΧΙΤ το πάθημα ας τους γίνει μάθημα.... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: