Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κρασάτες πανσέτες με πιπεριά, μηλόξιδο, μέλι & μουστάρδα


Μια πολύ εύκολη συνταγή για αρχάριους , για νόστιμες και οικονομικές, κρασάτες πανσέτες με πιπεριά Φλωρίνης, μηλόξιδο, μέλι και μουστάρδα. Μαγειρέψτε τα στο τηγάνι μέσα σε λίγα λεπτά για να απολαύσετε ένα γρήγορο πεντανόστιμο πιάτο. 

Υλικά συνταγής
  • 1000-1.200 γρ. πανσέτες χοιρινές
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια
  • 3 κ.σ. μηλόξιδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
  1. Αλατοπιπερώνετε τις πανσέτες. Zεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε πλατιά, ρηχή κατσαρόλα. Ρίχνετε σε δόσεις τις πανσέτες στο καυτό λάδι και τις ροδίζετε και από τις δύο πλευρές. Τις αφαιρείτε από το τηγάνι και τις αφήνετε στην άκρη.
  2. Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στη κατσαρόλα, ρίχνετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τη πιπεριά και σοτάρετε για 2 λ ή μέχρι να μαλακώσουν. Ξαναβάζετε τις πανσέτες στη κατσαρόλα και τις πασπαλίζετε με το θυμάρι.
  3. Σβήνετε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το οινόπνευμα, προσθέτετε το μέλι ανακατεμένο με τη μουστάρδα και το μηλόξιδο. Βράζετε το φαγητό για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδέψτε το με βραστά ή φρέσκα λαχανικά ή με πατάτες τηγανιτές.
Sintayes.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κρασάτες πανσέτες με πιπεριά, μηλόξιδο, μέλι & μουστάρδα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.