ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σίνδο & κέντρα φιλοξενίας προσφύγων


Συνεχίζονται οι ψεκασμοί στο πλαίσιο του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Συγκεκριμένα, από χθες Δευτέρα 13/6 και μέχρι την Παρασκευή 17/6 θα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες και ψεκασμοί στο αστικό σύστημα στην περιοχή της Σίνδου.

Αντίστοιχα δειγματοληψίες και ψεκασμοί θα πραγματοποιηθούν στο περιαστικό σύστημα σήμερα 14/6 στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά και στην Κοινότητα Ν. Μαλγάρων και Κυμίνων. Αντίστοιχα αύριο Τετάρτη 15/6 στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων Frakapor, Καραμανλή και Ηλιάδη. Την Πέμπτη 16/6 στις εκβολές του Γαλλικού Ποταμού, Δέλτα Αξιού Ποταμού, στην Λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου και γενικότερα στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Σημειωτέον ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος, λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες και να αναφέρονται τοπικά προβλήματα όχλησης κουνουπιών. Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από 9:00 έως 17:00.

  thestival.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σίνδο & κέντρα φιλοξενίας προσφύγων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: