ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνεχίζεται η αναζήτηση για το μεγάλο φίδι που σκορπά πανικό στη Μακρίσια Ηλείας...


Ένα χωριό σε πανικό είναι τα Μακρίσια Ηλείας μετά τις φήμες για την ύπαρξη στην περιοχή μεγάλου φιδιού, που τρώει κοτόπουλα κι άλλα ζώα, και βρίσκεται στις παρυφές του χωριού. Το συγκεκριμένο περιστατικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κατοίκων. Το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή έγινε καθαρισμός από μηχανήματα, ώστε να είναι ελεγχόμενος ο χώρος και να ερευνηθεί καλύτερα αν όντως υπάρχει φίδι ή όχι.

Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ένας ιδιοκτήτης ελαιοστασίου πήρε δύο εργάτες για να καθαρίσουν το χωράφι του.

Όπως υποστηρίζουν οι εργάτες και ο ιδιοκτήτης, την ώρα που εργάζονταν στο κτήμα, είδαν ένα τεράστιο φίδι με πολύ μεγάλο κεφάλι και αρκετά χοντρό σώμα. Πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου εξιστόρησε το περιστατικό σε κατοίκους του χωριού μαζί με τους εργάτες.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στη θέση «Βαρκό» ή αλλιώς «Γουβαλόστανη», σημείο που βρίσκεται κοντά στον κεντρικό δρόμο Κρέστενας - Μακρισίων.

Η είδηση της ύπαρξης του φιδιού άρχισε να διαδίδεται σε όλο το χωριό αλλά και στα γειτονικά χωριά προκαλώντας τρόμο.

Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν πως το φίδι υπάρχει, συνδέουν την ύπαρξή του με την εξαφάνιση πουλερικών και προβάτων στην περιοχή, υποστηρίζοντας πως το φίδι τα έφαγε. Όσο για το πώς βρέθηκε ένα τόσο μεγάλο φίδι εκεί, λένε πως πρόκειται για βόα που υπήρχε σε κοντινή φάρμα ζώων και που πριν από πέντε με έξι χρόνια χάθηκε από το σημείο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει φίδι και κάνουν λόγο για αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, που έχουν καταφέρει να διασπείρουν πανικό στο χωριό.

  ilialive.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνεχίζεται η αναζήτηση για το μεγάλο φίδι που σκορπά πανικό στη Μακρίσια Ηλείας... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: