Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Γρανίτα Καρπούζι


Μια εύκολη συνταγή για μια δροσιστική γρανίτα από καρπούζι. Απολαύστε τη παγωμένη τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.


Υλικά συνταγής
  • 600 γρ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια (καθαρό βάρος)
  • 100 ml νερό
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 2 κ.γ. χυμός λεμόνι ή λάϊμ
Εκτέλεση συνταγής
  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη ζάχαρη και το λεμόνι και τη τοποθετείτε στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνετε τη φωτιά  και βράζετε για 1 λ από το σημείο βρασμού. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
  2. Βγάζετε τα κουκούτσια από το καρπούζι, το κόβετε σε κομμάτια και το βάζετε στο μπλέντερ. Προσθέτετε και το σιρόπι και το πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
  3. Μοιράζετε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετείτε στη κατάψυξη. Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρετε, αδειάζετε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι. Γεμίζετε παγωμένα ποτήρια και σερβίρετε.

Sintayes.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Γρανίτα Καρπούζι Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.