ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο υπουργικής απόφασης για την τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων& βιορευστώνΤέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της υπουργικής απόφασης, «Κατηγοριοποίηση παραβάσεων και καθορισμός διαδικασίας επιβολής προστίμων σχετικά με την τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων και βιορευστών. Αναπροσαρμογή των προστίμων της παρ. 4α του άρθρου 29 του ν. 4062/2012».

Το Υπουργείο περιβάλλοντος και Ενέργειας με το παρόν σχέδιο κατηγοριοποιεί τις παραβάσεις και καθορίζει τα όρια του προστίμου κάθε κατηγορίας που αφορούν στην τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων και βιορευστών. Επίσης, αναπροσαρμόζει το ανώτατο όριο προστίμου που προβλέπεται, καθορίζει τη διαδικασία επιβολής των προστίμων, τα κριτήρια επιμέτρησής τους αλλά και τη διαδικασία υποβολής και εξέτασης ενστάσεων κατά της απόφασης επιβολής τους.

Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00. Tο σχέδιο της απόφασης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (http://www.opengov.gr/minenv/?p=7373)


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο υπουργικής απόφασης για την τήρηση των κριτηρίων αειφορίας βιοκαυσίμων& βιορευστών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: