ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Άνοιξε τις πύλες της η 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς


Τις πύλες της άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης στους Βώρους Ηρακλείου, η 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, που έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.
Στην επιτυχία του θεσμού και στη σημασία της έκθεσης για την περιοχή και γενικότερα, για την Κρήτη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της έκθεσης, Βαγγέλης Πρωτογεράκης, ενώ από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε ότι η Περιφέρεια στηρίζει τους φορείς και τους παραγωγούς, με στόχο την αύξηση της παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της κρητικής γης και την προβολή τους, καθώς και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Αναφερόμενος στον θεσμό, χαρακτήρισε τη 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, ως έκθεση πρότυπο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αγροτών, επιχειρηματιών.

Στη σημαντικότητα της έκθεσης αλλά και στην προβολή των Κρητικών προϊόντων αναφέρθηκαν με χαιρετισμούς που απηύθυναν, ο δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλης Αλιφιεράκης και ο πρύτανης του πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, Σπύρος Μακριδάκης.

 enikonomia

 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Άνοιξε τις πύλες της η 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: