ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εκπαιδευτικά προγράμματα Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών: Κάνε άμεσα εγγραφή & επωφελήσου της έκπτωσης


Η συνεργασία με ικανούς και έμπειρους πιστοποιημένους εκπαιδευτές, η χρήση σύγχρονων μεθόδων κατάρτισης ενηλίκων και η μακρόχρονη εκπαιδευτική πείρα από το 1901 καθιστούν το Ι.Γ.Ε. πρωτοπόρο στον τομέα της αγροτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. 


Στα πλαίσια αυτά αναλαμβάνει κάθε χρόνο την πραγματοποίηση μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την επιμόρφωση σε αγροτικές δραστηριότητες. Παράλληλα διοργανώνονται σεμινάρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών που αφορούν ακόμα και μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 


Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε 2 αυτοτελείς ανεξάρτητους κύκλους με έναρξη το Σεπτέμβριο και το Φεβρουάριο. Κάθε κύκλος μαθημάτων διαρκεί 120 ώρες (εκτός των ταχύρυθμνων σεμιναρίων που διαρκούν 80 ώρες).

Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα (13:00 – 16:30 ή 17:00 -20:30) στις εγκαταστάσεις του κτήματος Συγγρού (Λ. Κηφισίας 182).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται στους φοιτήσαντες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στις εγγραφές των μαθητών τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ο αριθμός των εγγραφέντων σε κάθε σεμινάριο εξαρτάται από το Ι.Γ.Ε. και ορίζεται εκ νέου για κάθε εξάμηνο μετά από σχετική ανακοίνωση από τα γραφεία του Ι.Γ.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.ige.gr/index.php/el/
 peoplegreece.com 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Εκπαιδευτικά προγράμματα Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών: Κάνε άμεσα εγγραφή & επωφελήσου της έκπτωσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: