ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αίτημα να συμπεριληφθούν & οι επαγγελματικές οργανώσεις στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ


Επιστολή στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο και την διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη έστειλε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Με αυτή ζητά να συμπεριληφθούν στα νέα προγράμματα απασχόλησης ανέργων του ΟΑΕΔ και οι επαγγελματικές συνδικαλιστικές οργανώσεις εκτός από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Όπως επισημαίνει, οι οργανώσεις χρειάζονται προσωπικό για την ομαλή λειτουργία τους, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να απασχολήσουν εργαζομένους.

«Επιπλέον, οι υπάλληλοι των γραφείων των οργανώσεων αυτών επιλαμβάνονται σοβαρών θεμάτων [...] με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν και πλήρη επιμόρφωση στα θέματα της αγοράς. Ως εκ τούτου, μετά τη θητεία τους στα ανωτέρω γραφεία, μπορούν κάλλιστα να αναζητήσουν εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα» υπογραμμίζεται στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Ιωάννης Μανδρίνος.
 
enikonomia
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αίτημα να συμπεριληφθούν & οι επαγγελματικές οργανώσεις στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: