ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ: Κανένα σπίτι & ειδικά των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα χωρίς ρεύμα !!!
Διαταγή για διακοπή ρεύματος σε 1.500.000 ''κακοπληρωτές'' της ΔΕΗ, έχει δοθεί σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης. Επειδή το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό δεν πρέπει να το στερείται κανένας. Επειδή δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν το 2015 νοικοκυριά στο σκοτάδι και πολίτες να πεθαίνουν από το κρύο.

Επειδή οι μνημονιακές πολιτικές έχουν επιφέρει καταστροφικά οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα και τεράστια έκτασης ανθρωπιστική κρίση.

Δεν δημιουργούμε ψευδαισθήσεις, αντιθέτως καλούμε τον λαό να ανατρέψει την μνημονιακή κυβέρνηση και τις μνημονιακές πολιτικές για να ανακοπεί η πορεία καταστροφής της χώρας. Είναι όμως άμεση ανάγκη να αποφασιστούν άμεσα και επείγοντα μέτρα ανακούφισης των νεόπτωχων Ελλήνων.

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και ειδικά των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα που εδώ και 4 χρόνια βρίσκονται σε στάση πληρωμών. Δεν νοείται να μας χρωστάει το μέχρι χθες κοινό μας υπουργείο ''παραγωγικής ανασυγκρότησης'' δισεκατομμύρια ευρώ απο επιδοτήσεις, χρήματα που κλάπηκαν απο τον αγροτικό κόσμο και μέσο άλλων κωδικών πλήρωσαν μισθούς συντάξεις και δόσεις ΔΝΤ και σήμερα ο υπάλληλος που με τα δικά μας χρήματα πληρωνόταν όλο αυτό το διάστημα να μας κόβει το ρεύμα. 

Για τους «700 γενικούς γραμματείας στη ΔΕΗ», με μεικτούς μισθούς που φτάνουν τα 4.750 ευρώ το μήνα δεν μας μίλησε ο Αδαμίδης......3.325.000 ευρώ τον μήνα συν τα extra μας κοστίζουν οι γενικοί γραμματείς-συνδικαλιστες της ΔΕΗ......Ποιος είναι ο μπαταχτσής κύριε Αδαμίδη; Ο άνεργος τρίτεκνος πατέρας ή το αμαρτωλό σινάφι σας που ως δήμιοι της κατοχής, χωρίς κανένα ήθος κόβεται το ρεύμα του κάθε φουκαρά; 
 
zougla.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
ΑΚΚΕΛ: Κανένα σπίτι & ειδικά των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα χωρίς ρεύμα !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: