ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ύμνος από το Bloomberg σε 3 ελληνικά νησιά με τα κρασιά τους...


Ύμνος από το διεθνές πρακτορείο σε 3 ελληνικά νησιά με τα κρασιά τους."Πιείτε τα νησιά" είναι ο τίτλος του αφιερώματος του πρακτορείου Bloomberg σε "ιδανικά για το καλοκαίρια" κρασιά από τη Μεσόγειο.

Το Bloomberg υμνεί 3 ελληνικά νησιά με τα κρασιά τους :

Tα ελληνικά νησιά εξάγουν εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού, με το πρακτορείο να αναφέρει πως η Σαντορίνη, η Κεφαλλονιά και η Κρήτη είναι τα τρία ελληνικά νησιά, που δημιουργούν τα πιο εύγευστα κρασιά.

Η Σαντορίνη με τις μαύρες παραλίες και τα ασβεστωμένα σπίτια είναι το πιο αγαπητό νησί των τουριστών. Η πράσινη και ορεινή Κεφαλλονιά έχει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες, με χρυσή άμμο, που προσκαλούν τους παραθεριστές να περπατήσουν με γυμνά πόδια και αποτελεί το πιο σημαντικό σημείο παραγωγής οίνου, στα νησιά του Ιονίου.

Τέλος, η Κρήτη είναι γνωστή στους λάτρεις της αρχαιολογίας για το διάσημο χώρο της Κνωσού, τον αθλητισμό και φυσικά την οινοποιητική παράδοση της, που χρονολογείται 4000 χρόνια.
 
 tro-ma-ktiko.blogspot.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ύμνος από το Bloomberg σε 3 ελληνικά νησιά με τα κρασιά τους... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: