ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών: 10 Σεπτεμβρίου 2016


Οι Πρώτες Βοήθειες αποτελούν μία πράξη ανθρωπισμού και πρέπει να είναι προσβάσιμες στον καθένα, σε κάθε χώρο και με κάθε ευκαιρία. Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, έτσι όπως αυτό έχει οριστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, είναι «Πρώτες Βοήθειες για τα παιδιά, από τα παιδιά». Με τον τρόπο αυτό προσεγγίζεται μια ιδιαίτερα ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα, η οποία παρουσιάζει επιρρέπεια στα ατυχήματα, λόγω της έμφυτης τάσης των παιδιών να αναλαμβάνουν ρίσκα.

Ενόψει λοιπόν του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, η Υπηρεσία «Αγωγή Υγείας» του Ε.Ε.Σ. έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια σειρά από δράσεις, στο πρότυπο βιωματικό πάρκο PARADISE Park.


Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το παιχνίδι με τη γνώση. Οι εκπαιδευτές της Υπηρεσίας θα παρουσιάσουν στα παιδιά τρόπους ώστε να αποφεύγουν τους κινδύνους και να αντιμετωπίζουν υπεύθυνα και με τρόπο απλό μικροατυχήματα που προκύπτουν συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 
medlabgr.blogspot.com
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών: 10 Σεπτεμβρίου 2016 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: