ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Συνήγορος του Αγρότη ξεμπλοκάρει κατασχεμένους λογαριασμούς...


Επικεφαλής της νομικής ομάδας η Βολιώτισσα δικηγόρος Ευαγγελία Γιαλίδη. Οι τραπέζες μπορεί να συνεχίζουν, πιστεύοντας στον δικό τους Θεό, τις κατασχέσεις λογαριασμών, οι αγρότες όμως πλέον, μέσω του Συνήγορου του Αγρότη, ξεδιπλώνουν την δική τους αμυντική γραμμή, χρησιμοποιώντας το νομικό οπλοστάσιο που έχουν στα χέρια τους.

Οι αποφάσεις εξάλλου των δικαστηρίων είναι ξεκάθαρες.

Έτσι, τα χρήματα που υπάρχουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς από αγροτικές επιδοτήσεις ή απο πώληση παραγωγής και είναι για την πληρωμή μισθών, την πληρωμή προμηθευτών και εξόδων επιχείρησης μπορούν σήμερα να ξεμπλοκαριστούν!

Επικεφαλής του Συνηγόρου του Αγρότη και της νομικής του ομάδας, η οποία μάλιστα πετυχαίνει σε ποσοστό άνω του 80% την ανάκτηση των κατασχεθέντων - μπλοκαρισμένων τραπεζικών λογαριασμών, είναι η Βολιώτισσα δικηγόρος Ευαγγελία Γιαλίδη.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και οι αγρότες, οι οποίοι αποφασίζουν να βάλουν τέλος στην αυθαιρεσία της εφορίας, των ασφαλιστικών οργανισμών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ.) αλλά φυσικά και των τραπεζών, αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά.

Πληροφορίες στο τηλ. 6941540560 και στο gialidi@gmail.com
 
e-volos.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ο Συνήγορος του Αγρότη ξεμπλοκάρει κατασχεμένους λογαριασμούς... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: