ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση Πάνου Σκουρλέτη με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του ΙράνΟ Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν ValiollahSeif, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη του Ιράν στην Ελλάδα MajidMotallebiShabestari και από στελέχη της τράπεζας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας με συνεργάτες του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης συνοδευόμενος από στελέχη της επιχείρησης, καθώς και συνεργάτες του υπουργού.

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκε το ζήτημα της ενδυνάμωσης της ενεργειακής συνεργασίας των δύο χωρών και των δυνατοτήτων διεύρυνσης της δραστηριοποίησης ιρανικών εταιριών στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν και θέματα χρηματοδοτήσεων δραστηριοτήτων μέσω του τραπεζικού τομέα.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο χώρες στη βάση της αμοιβαιότητας και στον ειλικρινή δίαυλο επικοινωνίας που έχει επιτευχθεί. Επεσήμανε, επίσης, ότι ο πολιτικός δρόμος έχει ανοίξει σε σχέση με τα υπό συζήτηση θέματα και είναι πλέον θέμα των εταιριών η περεταίρω αξιολόγηση και ανάπτυξή τους. 

 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Συνάντηση Πάνου Σκουρλέτη με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: