Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σοκολατάκια γεμιστά με Ινδοκάρυδο


Μια πανεύκολη συνταγή για υπέροχα σοκολατάκια με γέμιση ινδοκάρυδου και ζαχαρούχου γάλακτος. Λαχταριστά, πεντανόστιμα σοκολατάκια, με 4 μόνο υλικά,  χωρίς ψήσιμο για όλες τις περιστάσεις. 

Υλικά συνταγής
  • 680 γρ. ινδοκάρυδο (570 γρ. + 110 γρ. χωριστά)
  • 400 ml (1 κουτί) ζαχαρούχο γάλα
  • 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 680 γρ. σοκολάτα (επιλογής σας γάλακτος ή μαύρη κουβερτούρα) κομμένη σε μικρά κομματάκια
Εκτέλεση συνταγής
  1. Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα 570 γρ. ινδοκάρυδο μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε καλά με το μίξερ ή με τα ανακατεύετε καλά με το χέρι μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί με διάσταση βάσης 23×33 εκ. βουτυρωμένο ή στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Ισιώνετε την επιφάνειά του και το βάζετε στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα ή μέχρι να να κρυώσει και σταθεροποιηθεί καλά. 
  2. Λιώνετε τα κομματάκια σοκολάτας σε μπεν μαρί. Ξεφορμάρετε το κρύο μείγμα ινδοκάρυδου και το κόβετε σε 32 μικρά κομμάτια. Στρώνετε σε ένα ταψί ένα χαρτί ψησίματος.
  3. Βουτάτε ένα ένα τα 32 κομμάτια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, αφήνετε να χυθεί η περίσσια σοκολάτα και τα τοποθετείτε στο ταψί πάνω από το χαρτί ψησίματος. Τα πασπαλίζετε αμέσως με τα υπόλοιπα 110 γρ. γραμμάρια ινδοκάρυδου και τα ξαναβάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σταθεροποιηθεί καλά η σοκολάτα. Σερβίρετε. 
Sintayes.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σοκολατάκια γεμιστά με Ινδοκάρυδο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.