Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το Κραμβέλαιο


Κραμβέλαιο Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης .Μη εξευγενισμένο-Χωρίς χημικά-Χωρίς θέρμανση (έως 40C) .Το κραμβέλαιο πρώτης ψυχρής έκθλιψης είναι η καλύτερη επιλογή για μαγείρεμα και τηγάνι και η χρήση του γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, ιδίως στην Αγγλία. Πλέον το κραμβέλαιο χαρακτηρίζεται ως ‘το λάδι των μεγάλων σεφ‘ .

Το μυστικό στο κραμβέλαιο Thrakiland είναι ότι παράγεται από ελληνική ελαιοκράμβη που καλλιεργείται στις πεδιάδες της Θράκης.

Το κραμβέλαιο ψυχρής έκθλιψης αποτελεί ένα ισορροπημένο φυτικό έλαιο ευεργετικό για την υγεία. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για μαγείρεμα και τηγάνι.

Το κραμβέλαιο ThrakiLand είναι 100% αγνό & φυσικό καθώς παράγεται με τη μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης (premium cold pressing).

Προσοχή: Να μην μπερδεύεται με το εμπορικό, εξευγενισμένο κραμβέλαιο (canola oil) που είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Δείτε τη χημική ανάλυση του κραμβελαίου ThrakiLand
Οφέλη στην Υγεία

Το κραμβέλαιο ψυχρής έκθλιψης είναι πολύ πλούσιο σε Βιταμίνη Ε, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα 9, και μια ιδιαίτερα ισορροπημένη αναλογία των απαραίτητων λιπαρών οξέων Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, 2 προς 1. Σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα έλαια έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα (Ω9) και υψηλή περιεκτικότητα σε α – λινολεϊκό οξύ/Ω3.

Τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 είναι λιπαρά οξέα που δεν μπορεί να παράγει από μόνο του το σώμα μας και θα πρέπει να τα προσλαμβάνουμε καθημερινά μέσω της διατροφής μας.

Το κραμβέλαιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια στην υγιεινή κουζίνα κι έχει συνδεθεί με προστατευτική δράση έναντι της καρδιαγγειακής νόσου και των παθήσεων του παχέος εντέρου. Διευκολύνει την πέψη, εξαλείφει το περιττό λίπος, βελτιώνει την απορρόφηση του οξυγόνου και βοηθάει στην ανάπλαση της κυτταρικής μεμβράνης.

Το υψηλό ποσοστό των μονοακόρεστων λιπαρών οξέων βοηθά επίσης στη ρύθμιση της χοληστερόλης.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην ThrakiLand Food ( πρώτη ψυχρή συμπίεση-έκθλιψη) βοηθά στη διατήρηση της φυσικής γεύσης του σπόρου της ελαιοκράμβης, και διατηρεί όλες τις θρεπτικές ουσίες, τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά του.
 
Χρήση στην Κουζίνα
Το κραμβέλαιο είναι μια υπέροχη και υγιεινή επιλογή τόσο για τηγάνι και ψήσιμο όσο και για σάλτσες για σαλάτες, μαρινάδες και vinaigrettes.

Ενισχύει τη γεύση στα λαχανικά, τα όσπρια και τις πατάτες και χρησιμοποιείται στο ψήσιμο της πίτσας.

Επειδή είναι υψηλό σε μονο-ακόρεστα λιπαρά, είναι ένα από τα λίγα φυσικά-φυτικά έλαια που μπορεί να θερμανθεί σε υψηλή θερμοκρασία τηγανίσματος και που δεν αλλοιώνει τα αντιοξειδωτικά, το χρώμα και τη γεύση του.

Συμβουλή: Αντικαταστήστε με κραμβελαιο το βούτυρο, όταν ψήνετε κέικ ή muffins για να μειωθεί η συνολική πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών!

Το κραμβέλαιο είναι κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans!
 
thrakiland.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το Κραμβέλαιο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.