ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕλ: Σε αγρότες του Κολωνακίου & δημόσιους υπαλλήλους θα πάει η εξισωτική του 2016Aκόμη μια φορά ο Αποστόλου μας αποδεικνύει το ότι δεν έχει ούτε την κρίση ούτε την θέληση να εργασθεί προς όφελος των κτηνοτρόφων και εν γένει ολόκληρου του πρωτογενούς τομέα. 
Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε η εξισωτική αποζημίωση του 2016 να φύγει απο τους πραγματικούς κτηνοτρόφους που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης (ορεινούς και μειονεκτικούς) και να την διασπείρει σε αγρότες του Κολωνακίου, της Εκάλης, σε δημοσίους υπαλλήλους,σε μονές και μοναστήρια χάνοντας κάθε νόημα μιας και δεν εξισώνει τα εισοδήματα των μειονεκτικών με αυτά των προνομιούχων περιοχών. 
Συγκεκριμένα για την εξισωτική 2016 φεύγουν από τη μέση τα εξωγεωργικά εισοδήματα, το ΚΕΠΥΟ, αλλά και η μόνιμη κατοικία......
Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει? Σφαγή του Δράμαλη. Η πίττα ίδια, οι δικαιούχοι πολλοί περισσότεροι....
Εκεί που η εξισωτική αποζημίωση ήταν στους χαλεπούς καιρούς κατοχικών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν μια σανίδα σωτηρίας για τους Έλληνες κτηνοτρόφους ήρθε ο φψστήρας ο Αποστόλου να την διασπαθήσει προς όφελος των τσιφλικάδων, των εχόντων και ετεροαγρότες χωρίς κανένα κριτήριο και περιορισμό. 
Αποτέλεσμα όλων αυτών το ανώτατο ποσό βάση πρόχειρων υπολογισμών δεν θα υπερβαίνει τα 1000 ευρώ ανά δικαιούχο όταν η εξισωτική του 2015 έφθανε το μέγιστο τα 6500 ευρώ.

Τελικά αν κάποτε γίνει διαγωνισμός του χειρότερου υπουργού γεωργίας ο κύριος Βαγγέλης Αποστόλου θα έπαιρνε σίγουρα το πρώτο βραβείο χωρίς συναγωνισμό.


Βάκης Τσιομπανίδης 
 Πρόεδρος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)
kthnotrofia.pblogs.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕλ: Σε αγρότες του Κολωνακίου & δημόσιους υπαλλήλους θα πάει η εξισωτική του 2016 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: