ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διαμαρτυρία φοιτητών ''ΤΕΙ'' (ΑΕΙ Τ.Τ.) για τη φοιτητική στέγη στα Χανιά


Οι φοιτητές βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις, με κατάληψη του παραρτήματος του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου . Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων πραγματοποίησαν φοιτητές του παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης, ζητώντας λύση στο πρόβλημα στέγασης που, όπως τονίζουν, αντιμετωπίζουν.

Oι φοιτητές συναντήθηκαν με τον νομικό σύμβουλο της Περιφέρειας, Χαράλαμπο Πιτσιβγαδάκη, καθώς και με τον σύμβουλο του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Βενιανάκη, στους οποίους έθεσαν θέμα έλλειψης φοιτητικής στέγης, ενώ εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους και για το γεγονός ότι δύο διαγωνισμοί που έγιναν για στέγαση φοιτητών σε ξενοδοχεία απέβησαν άγονοι, καθώς δεν κατατέθηκαν προσφορές.

Ο κ. Πιτσιβγαδάκης μετέφερε στους φοιτητές του ΤΕΙ τη βούληση και το πάγιο αίτημα της Περιφέρειας για δημιουργία φοιτητικής εστίας σε χώρο του πρώην ψυχιατρείου Χανίων, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι θα επιδιωχθεί, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας, συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Οι φοιτητές βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις, με κατάληψη του παραρτήματος του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Όπως αποφάσισαν, θα συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, ημέρα που η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει εκ νέου για τις επόμενες δράσεις του συλλόγου.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, αύριο, Παρασκευή οι φοιτητές του ΤΕΙ προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων.

naftemporiki
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Διαμαρτυρία φοιτητών ''ΤΕΙ'' (ΑΕΙ Τ.Τ.) για τη φοιτητική στέγη στα Χανιά Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: