ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε κλίμα…ανάπτυξης της Πόλης η συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη & Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης


Τα αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος και ο Δήμαρχος της Πόλης Αναστάσιος Μαυρίδης. Η συνολική χρηματοδότηση των έργων στην Πόλη υπερβαίνει πλέον τα 22.000.000€, μετά και την απόφαση ένταξης του έργου κατασκευής σύγχρονων υποδομών εκπαίδευσης στο Ηλιακό Χωριό, ύψους 4.075.000€ που υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Οι κ.κ. Καραμέρος και Μαυρίδης, αφού επιβεβαίωσαν το κλίμα… ανάπτυξης της Πόλης που διέπει τις σχέσεις Περιφέρειας – Δήμου, πραγματοποίησαν αυτοψία στα έργα ανάπλασης του Οικοδομικού Τετραγώνου 9 όπου με την πλήρη χρηματοδότηση της Περιφέρειας διαμορφώνονται χώροι πρασίνου, αναψυχής, αθλητικές και κολυμβητικές εγκαταστάσεις, καθώς και καταστήματα και χώροι υπόγειας στάθμευσης, συνολικού προϋπολογισμού 14.236.990,36€.

Σημειώνεται ότι ήδη δημοπρατήθηκε το έργο βελτίωσης των υποδομών στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Πεύκης, ύψους 335.000,00€, ενώ εντός διμήνου δημοπρατείται και η ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, προϋπολογισμού 500.000€. Στο πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας έχουν ενταχθεί η επέκταση και ανακατασκευή δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων, ύψους 1.400.000,00€ και η δημιουργία πράσινου σημείου, προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σε κλίμα…ανάπτυξης της Πόλης η συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη & Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: