ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων στην Κίνα


Ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων στην Κίνα συνέχισε να αυξάνεται τα τρία πρώτα τρίμηνα του έτους χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξορθολογίσει τη διαδικασία σύστασης μιας εταιρίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Συνολικά 4,01 εκατ. νέες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, με τον αριθμό αυτό να σημειώνει αύξηση κατά 27% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Κρατικής Διοίκησης Βιομηχανίας και Εμπορίου (SAIC).

Κατά μέσο όρο 14.600 νέες επιχειρήσεις ιδρύονταν κάθε ημέρα, ξεπερνώντας τον μέσο όρο των 12.000 που καταγράφηκε το 2015, σύμφωνα με την SAIC. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στην Κίνα υπάρχουν 83,72 εκατ. επιχειρήσεις.

Η αύξηση στις νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της Κίνας να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον διευκολύνοντας την έναρξη λειτουργίας των εταιριών και ενδυναμώνοντας τη νέα δυναμική της ανάπτυξης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της SAIC Γιου Φασάνγκ.
 
enikonomia
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων στην Κίνα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: