ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΑΕΙ Τ.Τ. Πειραιά :Η αγορά είναι ο κριτής ενός Μεταπτυχιακού


Ο τελικός κριτής της αξίας ενός Μεταπτυχιακού είναι η ίδια η αγορά, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , κατά την τελετή απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα στον Β. Κορκίδη, από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.

“Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς για την επιλογή τους να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακ΄λα Προγράμματα με δίδακτρα, προσέξτε με δίδακτρα, δίδακτρα όμως που κατέβαλαν διότι πίστευαν και πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο η επένδυση στην παοδεία. Και πράγματι ο τελικός κριτής της αξίας ενός Μεταπτυχιακού είναι η ίδια η αγορά η οποία και θα αξιολογήσει την αξία του”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :youtube.com

Ο πρόεδρος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ Λάζαρος Βρυζίδης απηύθυνε έκκληση προς τους κυβερνώντες να μην καταργούν τους ψηφισμένους, από τη Βουλή, νόμους πριν αυτοί εφαρμοσυούν. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :.youtube.

Ο κ. Βρυζίδης προέτρεψε τους κυβερνώντες ο νέος χάρτης για τα ΑΕΙ να μην γίνει με διάφορα τοπικά συμφέροντα , αλλά να μπει το “μαχαίρι” στο κόκκαλο. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :youtube.com

Ο πρόεδρος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ τόνισε ότι τα Μεταπτυχικά του Ιδρύματός του πήραν άριστα στην εξωτερική αξιολόγηση. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :youtube.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ :youtube.com

esos.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΑΕΙ Τ.Τ. Πειραιά :Η αγορά είναι ο κριτής ενός Μεταπτυχιακού Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: