ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ


Η υπομονή εξαντλήθηκε.
Έξι (6) μήνες τώρα οι απολυμένοι- εργαζόμενοι με καθημερινό και εξαντλητικό αγώνα προσπαθούν και αγωνίζονται να πείσουν για τα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος τους.

Έξι (6) μήνες τώρα περιμένουν από την φιλαριστερή κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο, να προστατέψει τους εργαζόμενους και τα εργασιακά τους δικαιώματα από τον μόνιμο εγκληματία με το θεάρεστο επιχειρηματικό του έργο.

Έξι (6) μήνες τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Απολύθηκαν κατηγορούμενοι για εμπρησμό!!! σε διπλανό βουνό από την επιχείρηση. Ο Λαυρεντιάδης έγινε και οικολόγος!!!

Έξι (6) μήνες τώρα έχουν φτάσει σε ακραία οικονομική εξαθλίωση. Στερούνται αποζημίωσης, δικαίωμα εγγραφής στον ΟΑΕΔ γιατί ένας κατάδικος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τους έχει φορτώσει με μηνύσεις με ψεύτικο περιεχόμενο!!!

Έξι (6) μήνες τώρα η εταιρεία βρίσκεται σε στάδιο απαξίωσης σε βάρος της εθνικής, αγροτικής και τοπικής οικονομίας.

Έξι (6) μήνες τώρα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικά αλλά και εθνικά, εσκεμμένως πνίγουν τον αγώνα των εργαζομένων προβάλλοντας μονίμως θεατρικές παραστάσεις του Λαυρεντιάδη. Ως μέρος της προπαγάνδας, πρόσφατα παρουσιάστηκαν τρεις (3) πρόεδροι, Σωματείων που ιδρύθηκαν όχι απ’ τους εργαζόμενους αλλά απ’ τον εργοδότη!!! ως δήθεν εκπρόσωποι των εργαζομένων των τριών (3) εταιρειών που έχει ιδρύσει ο Λαυρεντιάδης στο χώρο των Λιπασμάτων.

Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να χτυπήσει εδώ και τώρα την πολυδιάστατη διαπλοκή που έχει αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα, ΣΗΜΕΡΑ στα Λιπάσματα Καβάλας.

Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να απομακρύνει τον Λαυρεντιάδη από τα Λιπάσματα Καβάλας.

Η Ομοσπονδία μας, το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται στο πλευρό των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: