ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ομάδες κρούσης αγροτών κατά των πλειστηριασμών ετοιμάζει το ΑΚΚΕΛ


Ο πρόεδρος και το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ μπροστά στην λαίλαπα της προσπάθειας αρπαγής μετά της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, απο τις κατοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων και τους ξένους πάτρωνες τους, αποφάσισε να μην παραμείνει απλός θεατής και κινητοποιεί τις δυνάμεις του σε κάθε πόλη ώστε να αποτραπεί το πογκρόμ και η τρομοκρατία του ξεσπιτωμού των Ελλήνων. 
 
Καλούμε τα στελέχη του ΑΚΚΕΛ, τα μέλη, τους φίλους αλλά και ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο να οργανώσουμε ομάδες κρούσης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην χειρότερη βαρβαρότητα της μεταβολής των Ελλήνων σε όχλο αστέγων. 
 
Η αντίσταση κατά της μνημονιακής κατοχής ξεκίνησε, ο αγροτικός κόσμος ακόμη μια φορά θα δώσει το δυναμικό παρόν με όλα του τα μέσα και τις δυνάμεις. Παρακαλούμε σε όλους να δηλώσετε συμμετοχές ώστε απο σήμερα να το σκέφτονται πολλή σοβαρά πριν προχωρήσουν σε κάθε είδους πλειστηριασμό. 
 
Είναι βαριά η γκλίτσα του τσομπάνι και τελικά κάποιοι μόνο απο αυτήν καταλαβαίνουν .....
 
kthnotrofia.pblogs.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ομάδες κρούσης αγροτών κατά των πλειστηριασμών ετοιμάζει το ΑΚΚΕΛ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: