ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Στην Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση υπήρχε έκθεση με τοπικά προϊόντα ενώ αρκετά από αυτά δόθηκαν δωρεάν σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, με στόχο την εξωστρέφεια των προϊόντων . Επίσης παρουσιάστηκε Θέατρο Σκιών με μαριονέτες και παραδοσιακοί χοροί με χορευτικά από όλη την Ελλάδα .

Την περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο όποιος στο σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τους χαιρετισμούς του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού ενώ τόνισε χαρακτηριστικά : 
 
 
 
« Η περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει για άλλη μια χρόνια τη γιορτή Αχλαδιού καθώς μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουμε μία δυναμική καλλιέργεια της περιοχής . Το σημαντικό όμως είναι ότι η σημερινή γιορτή δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα και αυτός δεν είναι άλλος από το δρόμο της παράγωγης όπως επανειλημμένα έχει τονίσει και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός . Σαν Περιφέρεια Θεσσαλίας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από έργα και δράσεις να στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή , να μπορεί ο κόσμος και ειδικά οι νέοι άνθρωποι να μένουν στον τόπο τους και να καλλιεργούν τη γη των προγόνων τους . Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σε αυτό τον αγώνα που δίνεται καθημερινά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι κοντά σας». 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Στην Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: