Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κορμός Σοκολάτας


Σοκολατένιος κορμός ψυγείου, με νουτέλα, μπισκότα και φουντούκια με 4 μόνο υλικά. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα αγαπημένο, εθιστικό γλύκισμα που όταν το δοκιμάσετε σίγουρα δεν θα αντισταθείτε να φάτε και δεύτερο, ίσως και τρίτο κομμάτι….

Υλικά συνταγής
  • 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος, κομμένη σε μικρά κομματάκια
  • 280 γρ. Νουτέλα
  • 300 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ κομμένα σε μέτρια κομμάτια
  • 60 γρ. ψημένα φουντούκια, κομμένα σε κομματάκια
Εκτέλεση συνταγής
  1. Στρώνετε με λαδόκολλα τη βάση και τα τοιχώματα μιας μικρής μακρόστενης φόρμας του κέικ. 
  2. Τοποθετείτε σε πυρίμαχο μπολ τα κομματάκια σοκολάτας μαζί με τη Νουτέλα και τα λιώνετε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας ανά διαστήματα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και έχετε ένα λείο, σοκολατένιο μείγμα. 
  3. Αφαιρείτε το μπολ από το μπεν μαρί, ρίχνετε τα μπισκότα και αν σας αρέσει η αλατισμένη γεύση στη σοκολάτα ρίχνετε και ½ – 1 κ.γ. αλάτι και ανακατεύετε. Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα, ισιώνετε την επιφάνειά του και πασπαλίζετε όλη την επιφάνεια με τα φουντούκια.
  4. Καλύπτετε τη φόρμα με μεμβράνη και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου ή μέχρι να σφίξει καλά. Πέντε λεπτά πριν σερβίρετε το βγάζετε από το ψυγείο το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε. 

Sintayes.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Κορμός Σοκολάτας Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.