ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αντίθετοι στην «υποβάθμιση» των διπλωμάτων των ''Πολυτεχνικών σχολών'' το ''ΤΕΕ'' & οι ''Kοσμήτορες''....Την αντίθεσή τους «στην υποβάθμιση των διπλωμάτων των πολυτεχνείων και των πολυτεχνικών σχολών της χώρας που επιχειρείται», μέσω σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, εκφράζουν κοσμήτορες, πρόεδροι πολυτεχνικών σχολών και τμημάτων, καθώς επίσης και το ΤΕΕ.

Με πρόσκληση του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού και εισήγηση της Β’ αντιπροέδρου του ΤΕΕ, καθηγήτριας ΕΜΠ Τώνιας Μοροπούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη στο επιμελητήριο, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνέπειες από την υποχρεωτική διάσπαση των σπουδών του μηχανικού σε δύο κύκλους από το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσαν, η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα, των ενιαίων και αδιάσπαστων πενταετών σπουδών μηχανικού, που όλες οι πολυτεχνικές σχολές της χώρας υιοθετούν, για την προστασία της παιδείας και του επαγγέλματος του μηχανικού προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.
 
naftemporiki
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αντίθετοι στην «υποβάθμιση» των διπλωμάτων των ''Πολυτεχνικών σχολών'' το ''ΤΕΕ'' & οι ''Kοσμήτορες''.... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: