ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με 12,9 εκ. ευρώ ενισχύονται οι υποδομές ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια ΗπείρουΞεκινά τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων από τους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Ηπείρου για χρηματοδότηση -μέσω ΕΣΠΑ- των υποδομών ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων. Ο προϋπολογισμός της χρηματοδότησης φτάνει τα 12,9 εκ. ευρώ. 

Ειδικότερα, θα χρηματοδοτηθούν Σταθμοί Μεταφόρτωσης Αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας και εγκατάστασης όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και βοηθητικών εγκαταστάσεων για τη θέση σε λειτουργία των σταθμών, η απόκτηση της απαιτούμενης εδαφικής έκτασης προκειμένου να εγκατασταθούν οι ΣΜΑ, καθώς και μελέτες ωρίμανσης αλλά και τεύχη δημοπράτησης. 

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ-ΕΣΠΑ και μόνο η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται υπογεγραμμένη στην «ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» στη διεύθυνση Πλατεία Πύρρου 1-Διοικητήριο, Ιωάννινα 45221, έως τις 13/1/2017 και ώρα 14.00.


epirusgate.blogspot.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Με 12,9 εκ. ευρώ ενισχύονται οι υποδομές ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: