Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ: Καταδικάζει σε θάνατο ο Αποστόλου τους κτηνοτρόφους με την εξισωτική 2016Όταν Βαγγέλη Αποστόλου και ΣΙΑ Ο.Ε μοιράζεις την εξισωτική αποζημίωση σε όλους και απο 70.000 δικαιούχους την φτάνεις στις 270.000 τότε πια δεν είναι εξισωτική αφού δεν εξισώνει πλέον ορεινούς και μειονεκτικούς με τους πεδινούς και αυτούς με τα φυσικά πλεονεκτήματα (εδαφικά αλλά και περιαστικά προτερήματα), αλλά δίνεις και σε αυτούς που έχουν εξωγεωργικά εισοδήματα (αρκεί το 5% του τζίρου τους να προέρχεται απο γεωργικά) δηλαδή ο κάθε δημόσιος υπάλληλος δικαιούται πλέον εξισωτική αποζημίωση . 

Φυσικά και δεν σε ενδιαφέρει αν ο υποτιθέμενος αγρότης-κτηνοτρόφος διαμένει στην Εκάλη και στο Κολωνάκι (όπου εσύ περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου) για αυτό και πλέον δεν σου χρειάζεται πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας. 

Σε θυμάμαι να φωνάζεις ως αντιπολίτευση πως πρέπει να ενισχυθεί ο Έλληνας κτηνοτρόφος και γίνεσαι κυρ Βαγγέλη υπουργός και ορμάς με λύσσα να του πάρεις ακόμη και την μπουκιά απο το στόμα και να την μοιράσεις μετά σε ημέτερους με ψηφοθηρικούς σκοπούς....

Φυσικά και δεν περίμενα πως εσύ ή κάποιος απο εσάς θα στηρίξει την Ελληνική κτηνοτροφία, μιας και την χαρίσατε στις πλούσιες χώρες του βορά που τυγχάνει να είναι και δανειστές μας. 2,5 δις φεύγουν κάθε χρόνο για εισαγωγές ζωοκομικών προϊόντων, αυτά μας καθιστούν έναν πολύ καλό πελάτη των οικονομικών μας κατακτητών. 

Χρειάζονται όμως ανδρείκελα και κυβερνήσεις Τσολάκογλου ώστε σαν δούρειοι ίπποι να διαλύσουν εκ των έσω την εγχώρια κτηνοτροφία. Άξιος του μισθού σου κυρ Βαγγέλη Αποστόλου ως σήμερα έχεις αποδομήσει τα πάντα όλα, μας διέλυσες, φιάσκο η τεχνική σου λύση και το νομοσχέδιο σου με τα βοσκοτόπια, πάει η φέτα έχασες και το γιαούρτι, η κυβέρνηση σου μας έβαλε σε φορολογική μέγκενη και μας ρουφάει το αίμα και εσύ σιωπή (για την καρέκλα), μας σφάζουν με τις ασφαλιστικές εισφορές και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα, καθυστερείς απαράδεκτα να μας αποδώσεις ευρωπαικές και εθνικές επιδοτήσεις τις οποίες και εκμεταλλεύεσαι σε άλλους κωδικούς (μισθούς συντάξεις και δημόσιες δαπάνες), σήμερα ήρθες θρασύτατα να μας πεις πως ανεβάζεις το ποσό της εξισωτικής κατά 53 εκατομμύρια, οι πραγματικοί όμως δικαιούχοι, οι κτηνοτρόφοι είδαν να τους μειώνεις κατά 2/3 το ποσό που λάμβαναν όλα τα προηγούμενα έτη. 

Τώρα το ερώτημα είναι τι στο καλό εξισώνει μια εξισωτική αποζημίωση που μοιράζεται ωσάν καραμέλες επι δικαίου και αδίκου. Αυτό κυρ Βαγγέλη δεν είναι εξισωτική είναι μπακαλίστικη και ψηφοθηρική νοοτροπία ξεπεσμένου Μαυρογιαλούρου. 

Η κτηνοτροφία πεθαίνει κυρ Βαγγέλη και εσύ παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη αυτών που εσύ σκότωσες.Βάκης Τσιομπανίδης 
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ 
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕΛ: Καταδικάζει σε θάνατο ο Αποστόλου τους κτηνοτρόφους με την εξισωτική 2016 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: