ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε δρόμο υλοποίησης το 2017 η στεγασμένη λαϊκή στον Αλμυρό


Σε δρόμο υλοποίησης θα βάλει το 2017 η δημοτική αρχή Αλμυρού τη δημιουργία στεγασμένης λαϊκής.Στον προϋπολογισμό για το νέο έτος του δήμου, ο οποίος συντάσσεται, προβλέφτηκε και σύμφωνα με πληροφορίες εντάχθηκε κονδύλι ύψους 400.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου.

Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Μακρής, είπε ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη αναθέσει τη μελέτη του έργου στις Τεχνικές Υπηρεσίες.

«Είναι ένα έργο που λείπει από τον Αλμυρό, ο οποίος το χρειάζεται. Δεν μπορεί οι άλλες πόλεις να έχουν και ο Αλμυρός όχι. Οι παραγωγοί είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες. Ο χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Η λαϊκή θα είναι σκεπαστή, με σταθερή κατασκευή και όχι πτυσσόμενη, ανοικτή περιμετρικά, με περίφραξη και προσβάσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ θα παρέχει και ηλεκτροδότηση. Θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια συχνότητα, μία φορά την εβδομάδα.

Σήμερα φιλοξενείται στο χώρο όπου διοργανώνεται το παζάρι. Εξαιτίας των προβλημάτων, που υπάρχουν όμως έχουν γίνει πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, τη μία και μοναδική φορά την εβδομάδα που λειτουργεί η λαϊκή δεν εξυπηρετεί κανένα.

«Με όσους από τους παραγωγούς ή εμπόρους έχω συζητήσει ζητούν προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Όταν βρέχει, ούτε οι πωλητές μπορούν να δουλέψουν ούτε οι καταναλωτές εξυπηρετούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
 almyrosinfo.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σε δρόμο υλοποίησης το 2017 η στεγασμένη λαϊκή στον Αλμυρό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: