ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δεν θα θιγούν παλιοί συνταξιούχοι καλλιεργητές - Μεταβατική περίοδος μέχρι το 2021 για τους νέους...Δεν θα θιγούν οι συνταξιούχοι καλλιεργητές που κατοχύρωσαν συνταξιοδοτικά δικαιώματα πριν από το Μάιο του 2016, πιθανόν και μέχρι τις 31-12 του ιδίου έτους, ανεξαρτήτως ταμείου, ενώ για τους νέους συνταξιούχους (του ΟΓΑ) θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος προσαρμογής για να μεταβιβάσουν τα δικαιώματά τους για να μην έχουν περικοπή του 60% της σύνταξής τους, μέχρι το 2021. 

Αυτά διαρρέουν από το γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τάσου Πετρόπουλου, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει εκδοθεί ερμηνευτική εγκύκλιος, ένας "οδικός χάρτης".ώστε να γνωρίζουν οι καλλιεργητές να πράξουν με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας για τις χειμερινές καλλιέργειες.

Το θέμα που ταλανίζει δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους καλλιεργητές και στη Θεσσαλία και έχει αναδείξει η "Θεσσαλία τηλεόραση" και το "thessaliatv.gr", αναμένεται να τεθεί υπόψη του Λαρισαίου νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, στην εκδήλωση που ο ίδιος διοργανώει τη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί σε αίθουσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί εκπρόσωποι των αγροτών από όλη τη Θεσσαλία, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο νέο υφυπουργό και αναμφισβήτηατ ένα από αυτά που τους ταλανίζουν είνια και το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό...


thessaliatv.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δεν θα θιγούν παλιοί συνταξιούχοι καλλιεργητές - Μεταβατική περίοδος μέχρι το 2021 για τους νέους... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: