Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/11/2016
 
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τη στάση σου σχετικά με μία συλλογική δραστηριότητα που σε έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και σύντομα θα δεχτείς αναπάντεχες προτάσεις που θα δώσουν ώθηση σε σοβαρές υποθέσεις που συνεχίζουν να βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις την σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου ξεκινάει μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση των στόχων σου συνεχίζονται με αρκετή επιτυχία. Ζητήματα που αφορούν μετακινήσεις, σπουδές και οικογένεια σε απασχολούν τώρα. Μην βιαστείς να δώσεις λύσεις χωρίς να σιγουρευτείς για τις εξελίξεις διότι διατρέχεις τον κίνδυνο να μην σε καλύπτουν οι αποφάσεις αυτές στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα για κάποια πράγματα που δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος σου αποκαλύπτουν μία πληροφορία εξαιρετικά χρήσιμη βάση της οποίας αναθεωρείς πλήρως τον τρόπο δράσης σου μέχρι τώρα. Ξεπέρασε το θυμό και την αγανάκτησή σου κα προχώρησε στο επόμενο στάδιο που σου επιφυλάσσει καλύτερη τύχη και ανταμοιβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αναβολές ματαιώσεις και γενικά καθυστερήσεις εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου αλλά ευτυχώς όχι με καθοριστικό τρόπο. Δώσε προσοχή σε τυχόν προτάσεις που αφορούν συμφωνίες και συνεργασίες γιατί πολύ πιθανόν να κρύβουν παγίδες. Το σκηνικό περιλαμβάνει προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι δεν θα μείνεις για πολύ έτσι γιατί θα κάνεις γρήγορα μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μυστικές συναντήσεις και κρυφές συνομιλίες σε βάζουν σε μπελάδες. Απέφυγε οποιαδήποτε περίεργη συναναστροφή με άτομα κύρους γιατί οι συνέπειες θα σου κοστίσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Προσοχή σε καταστάσεις που δημιουργούν αβεβαιότητα .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις κάποια προβλήματα σήμερα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σταθερότητα που σου λείπει γίνεται αφορμή να χάνεις τις ισορροπίες σου και να μην προχωρούν αρκετά τα σχέδιά σου. Μείνε λίγο σε απόσταση από το κοινωνικό σκηνικό που σε περιτριγυρίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σου εγγυώμαι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος που έχεις κάνει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Παρανοήσεις και απρόοπτες παρεξηγήσεις αποδυναμώνουν την ενέργειά σου και δυσκολεύουν τη δημιουργική σου δράση Μην ταυτίζεσαι υπερβολικά με τις ανάγκες φίλων και συνεργατών για να μην χάνεις την ενέργειά σου που είναι απόλυτα απαραίτητη στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα για να περάσεις καλά στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν γιατί ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης απρόοπτη συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σε ξαφνιάζει και σε προβληματίζει. Απόφυγε να βγάλεις τα απωθημένα χρόνων σε συζήτηση που θα προκύψει καθώς δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου αλλά και δεν είναι του χαρακτήρα σου να αναφέρεσαι σε τέτοια θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τα πράγματα πάνε καλύτερα γιατί είσαι σε καλό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μικροπροβλήματα που προκύπτουν τώρα σε δυσκολεύουν και χάνεις την ισορροπία σου. Οι καταστάσεις σε πιέζουν και οδηγείσαι σε βεβιασμένες κινήσεις. Οι καθυστερήσεις φέρνουν εκνευρισμό και χάνεις το δίκιο σου. Είναι πια καιρός να σκεφτείς ξεκάθαρα το μέλλον χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις αρκετό άγχος και πολύ κούραση. Θα μπορέσεις όμως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η μεθοδικότητα και η δυνατότητά σου να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις σε διευκολύνει να τηρήσεις ευκολότερα το πρόγραμμα που έχεις ορίσει και να προχωρήσεις σε αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό, ακολούθησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο δρόμο της επιτυχίας είναι δεδομένος πλέον αρκεί να παραμείνεις σταθερά σε ότι έχεις αποφασίσει. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και απαιτούν συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή ια να καταφέρεις να ανταποκριθείς. Διεκδίκησε το καλύτερο και σύντομα θα το αποκτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν μην σε πτοήσουν γιατί θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Οι εντάσεις σου δημιουργούν εκνευρισμό και δυσαρέσκεια. Άτομα που πιστεύουν σε σένα σε στηρίζουν και νιώθεις ασφάλεια. Η μέχρι τώρα πορεία σου δεν ήταν τόσο εύκολη γεγονός που αλλάζει τώρα και ξεφορτώνεσαι όσα σε κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση όσων ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα είναι καλή για την σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

oroskopos.gr 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: