Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η αγροτιά των ΗΠΑ...
....Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε "αποκαλυπτικό" τον χάρτη των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.
Τι αποκαλύπτει; Το εξής τρομερό. Τους νεοταξικούς και αυτοκρατορικούς Δημοκρατικούς τους ψήφισαν οι "ακτές". Εκεί βρίσκεται ο "λαός" τους. 

Γιατί; 

Γιατί αυτός ο λαός έχει συμφέρον από την αυτοκρατορική λειτουργία των ΗΠΑ. Τα συμφέροντά τους μεγιστοποιούνται από την παγκόσμια αγορά, μέσω μιας διεθνιστικού τύπου πολιτικής. Η δυτική ακτή έχει συμφέροντα από αυτήν την πολιτική. 

Εκεί βρίσκεται το Χόλυγουντ. 

Εκεί βρίσκεται η κολοσσιαία πορνοβιομηχανία των ΗΠΑ. 

Εκεί βρίσκεται η Silicon Valley. 

Εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε γλυκό "παντεσπάνι" από τις διεθνιστικού τύπου δραστηριότητες του αμερικανικού κεφαλαίου της δυτικής ακτής. 

Από τον πιο πλούσιο παραγωγό μέχρι τον τελευταίο καφετζή των πλούσιων εργαζομένων όλοι επωφε¬λούνται από την αυτοκρατορική λειτουργία των ΗΠΑ. 

Από την τρομερή κινηματογραφική βιομη¬χανία μέχρι τα "τέρατα" της παραγωγής software οι πάντες έχουν τεράστια κέρδη.

Τα ανάλογα γίνονται και στην άλλη "ακτή". 

Στην ανατολική "ακτή" βρίσκονται οι υπόλοιπες δραστηριότητες των αυτοκρατορικών ΗΠΑ. Μόδα, εκπαίδευση, φαρμακοβιομηχανία, βιοτεχνο¬λογία, διεθνές χρηματιστήριο, διεθνές εμπόριο, διεθνείς οργανισμοί κλπ.. 

Και σ' αυτές τις περιο¬χές εκατομμύρια Αμερικανών τρώνε γλυκό "παντεσπάνι". 

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια μοιράζονται κάθε χρόνο μεταξύ τους οι ισχυροί του "άξονα" μεταξύ Βοστόνης και Νέας Υόρκης. Ιδιοκτήτες, στελέχη επιχειρήσεων μέχρι και καφετζήδες, οι πάντες γίνονται πλούσιοι εξαιτίας της αυτοκρατορικής πολιτικής των ΗΠΑ. 

Κοντά σ' αυτούς οι χιλιάδες "νεομετανάστες" της εκπαίδευσης, που, χωρίς καν να διαθέτουν "πράσινη" κάρτα, μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το αμερικα¬νικό τους "όνειρο". 

Άλλος ως ιδιοκτήτης κάποιας νεοταξικού τύπου διεθνούς "παράγκας" και άλλος ως υψηλόμισθο στέλεχος πολυεθνικής, όλοι έχουν βρει τον "τρόπο" τους να τα κονο¬μήσουν. 

Σχεδιαστές, μόδιστροι, ιδιοκτήτες virtual ιντερνετικών εταιρειών, ερευνητές, καλλιτέχνες, χρηματιστές κλπ.. 

Ένας πολυεθνικός συρφετός ανθρώπων, οι οποίοι "πέτυχαν" εξαιτίας της αυτοκρατορικής λειτουργίας των ΗΠΑ μέσα στις ΗΠΑ. Όλοι αυτοί οι κάτοικοι των "ακτών" είναι ο "λαός" των Δημοκρατικών.

Απέναντι από αυτόν τον "λαό" στέκεται με συγκρουόμενα συμφέροντα ο άλλος αμερικανικός "λαός".
Ποιοι είναι αυτοί; 

Οι κάτοικοι των "έσω" ΗΠΑ. 

Η αγροτιά των ΗΠΑ. 

Η "πνιγμένη" στα χρέη αγροτιά, η οποία δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί τα εισαγόμενα προϊόντα που κατακλύζουν την εθνική τους αγορά. 

Που δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί την τεράστια "μεταλλαγμένη" και ως εκ τούτου φτηνή παραγωγή των πολυεθνικών, οι οποίες στη συνέχεια εξαγοράζουν δωρεάν τα χωράφια τους μέσω των τραπεζών. 

Δίπλα τους —και με τα ίδια χαρακτηριστικά— στέκεται το πάλαι ποτέ πανί¬σχυρο Ντιτρόιτ, που βλέπει το μερίδιό του στην εθνική αγορά να μειώνεται συνεχώς. 

Που βλέπει την παραγωγή του να μένει αδιάθετη και να σαπίζει στα πάρκιγκ των εργοστασίων. 

Που βλέπει την παραγωγή του ακόμα και όταν διατίθεται να μην αποδίδει μεγάλα κέρδη, εφόσον ελλείψει πόρων κατάντησε να απευθύνεται στους "Αλ Μπάντι" και τους "Μεξικάνους" των ΗΠΑ και όχι στους πλούσιους καταναλωτές.

Εκατομμύρια Αμερικανών βλέπουν τη ζωή τους καθημερινά να γίνεται όλο και πιο δύσκολη, εξαιτίας της αυτοκρατορικής λειτουργίας των ΗΠΑ. Άνεργοι εργάτες, κατεστραμμένοι αγρότες, φτωχοί επαγγελματίες που εξυπηρετούν φτωχούς πελάτες είναι ο "λαός" των "έσω" ΗΠΑ. 

Κοντά σ' αυτούς και οι εργάτες των μεγάλων πολεμικών βιομηχανιών, που τρέμουν στη σκέψη ότι μπορεί να καταντήσουν σαν κι αυτούς. 

Κοντά σ' αυτούς οι εργάτες της βαριάς βιομηχανίας, που "σώθη¬καν" πρόσκαιρα με την επιβολή προστατευτικών δεσμών στον ευρωπαϊκό χάλυβα. 

Κοντά σ' αυτούς τα εκατομμύρια των αγράμματων μεταναστών, που βλέπουν το αμερικανικό "όνειρό" τους να μην μεταφράζεται σε μια θέση εργασίας στην παραγωγή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο διχασμός των από τη φύση τους διεθνιστικών ΗΠΑ δεν θα άφηνε απ' έξω τις εθνικές κοινότητές τους. Τις κοινότητες, που έχουν "εξειδικευτεί" μέσα στο σύστημά τους και ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει "ειδικά" συμφέροντα μέσα σ' αυτές. Αυτό δεν είναι και τόσο απλό, γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τις ΗΠΑ. 

Γιατί; 

Γιατί απλούστατα οι ΗΠΑ κυβερνούνται μονοπωλιακά από δύο εθνικές κοινότητες. Τους Αγγλοσάξονες και τους Εβραίους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αυτές οι δύο κοινότητες αποκτήσουν διαφορετικά ειδικά συμφέ¬ροντα, υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστούν μεταξύ τους και αυτό θα είναι τραγικό για τον αυτοκρα¬τορισμό των ΗΠΑ, αλλά ακόμα πιο τραγικό θα είναι για τον "χαμένο" της σύγκρουσης, ο οποίος θα είναι σίγουρα οι Εβραίοι. 

Γιατί θα είναι τραγικό; 

Γιατί, αν ο εβραϊσμός χάσει την εύνοια που απολαμβάνει στις ΗΠΑ, απειλείται στο σύνολο του Πλανήτη. Αν βρεθούν οι Αμερικανοεβραίοι υπό "διωγμό" στις ΗΠΑ, σίγουρα θα βρεθούν υπό "διωγμό" όλα τα παρασιτικά αδέρφια τους ανά τον Πλανήτη. Όμως, μαζί μ' αυτούς θα χάσει την "ομπρέλα" της αμερικανικής προστασίας και το Ισραήλ. Αν δηλαδή τα "σπάσουν" οι Αγγλοσάξονες με τους Εβραίους, οι δεύτεροι θα βρεθούν σε μια κατάσταση καταδίωξης στην αφιλόξενη παγκόσμια "έρημο".

Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ειδική αναφορά στη γνώση που απαιτείται για να "διαβάζει" κάποιος τα φαινόμενα. 

Δεν χρειαζόταν καν ν' αποκαλυφθεί ότι ο προικοθήρας Κέρρυ είναι ένα εβραϊκής καταγωγής σκουπίδι, για να καταλάβει κάποιος τι συμφέρει και ποιον υποστηρίζουν οι Εβραίοι. 

Από τη στιγμή που το Χόλυγουντ, η Ουάσιγκτον Πόστ και οι Νιου Γιορκ Τάιμς στηρίζουν τον Κέρρυ, αυτόματα καταλαβαίνει κάποιος ότι οι Εβραίοι ανήκουν —όπως ήταν βέβαια και το φυσικό— στον "λαό" των "ακτών". Εβραίοι εισπράττουν τη μερίδα του λέοντος από τις δραστηριό¬τητες των "ακτών".
Είτε μιλάμε για Χόλυγουντ είτε για πορνό είτε για μόδα είτε για εμπόριο, χρηματιστήρια, εκπαίδευση κλπ., μιλάμε για απόλυτη εβραϊκή κυριαρχία. Το σύνολο δηλαδή των δραστηριοτήτων, που καταστρέφει την "έσω" Αμερική και άρα τη συντριπτική πλειοψηφία του αμιγώς αμερικανικού λαού, αναπτύσσεται από τους Εβραίους. Το σύνολο των δραστηριοτήτων, που ενισχύει την πολυεθνική "έξω" Αμερική, αναπτύσσεται από τους Εβραίους.

Αυτή η "έξω" Αμερική εκτελεί τον σχεδιασμό που περιγράψαμε πιο πάνω και έχει ως στόχο να στήσει ένα "δίπολο" με την Κίνα. Ένα "δίπολο", το οποίο προετοιμάζεται με μεγάλη προσοχή από τους "ειδικούς". 

Στρατιές Εβραίων έχουν κάνει "απόβαση" στην Κίνα. Στην Κίνα, που σημειώτεον δεν τους γνωρίζει. Δεν τους έχει ξανασυναντήσει στην ιστορία της και ως εκ τούτου δεν έχει στοιχειώδεις άμυνες απέναντι στα κορυφαία "παράσιτα" του κόσμου. 

Απλά εδώ πρέπει να προσθέσουμε ότι μέσα στα πλαίσια του ελέγχου της Νέας Τάξης "κινούνται" και όλα τα περιφερειακά θέματα. Θέματα όπως το "Κυπριακό", το "Μεσανατολικό" κλπ., τα οποία είναι απαραίτητα στοιχεία για να ελεγχθεί η κατάσταση. 

Ο Εβραίος Κίσιγκερ είναι αυτός ο οποίος "έχτισε" το σημερινό κυπριακό πρόβλημα και Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι ρίχνουν "καύσιμο" στο μεσανατολικό. 

Όλα αυτά όμως, που υπηρετούν τα εβραϊκά συμφέροντα, απαιτούν χρήμα για να έρθουν εις πέρας και το χρήμα αυτό το διαθέτουν μόνον οι Αμερικανοί. 

Το θέμα είναι ποιος από τους Αμερικανούς τα διαθέτει στους Εβραίους για να "παίζουν". 

Το θέμα είναι πιο κόμμα μπορεί να επιβάλει την πολιτική που συμφέρει τους Εβραίους και βέβαια την αμερικανική Τάξη Πραγμάτων. 

Αυτό το κόμμα είναι το Δημοκρατικό.

Εξαιτίας της σκληρής αυτής εσωτερικής σύγκρουσης, η οποία σήμερα μαίνεται μέσα στις ΗΠΑ, μπορεί να καταλάβει βέβαια κάποιος και το αναλλοίωτο μέσα στους αιώνες ποιόν των Εβραίων. Οι Εβραίοι παραμένουν αναλλοίωτοι μέσα στους αιώνες. Αποτελούν μονίμως τα παράσιτα της κάθε κοινωνίας που τους φιλοξενεί. Βδέλλες, οι οποίες προσκολλώνται στους λαούς και τους πίνουν το αίμα. 

Που γίνονται πλούσιοι χάρη στο κεφάλαιο και την εργασία ξένων. Η δραστηριότητά τους φαίνεται πάντα όταν γίνεται "ταμείο". Όταν δηλαδή κλείνει ένας "κύκλος" ακμής και η οικονομική κρίση που ακολουθεί οδηγεί στην καταμέτρηση των πεπραγμένων. 

Οι Εβραίοι αποκαλύπτονται, καταμετρώντας τα κέρδη που εισπράχθηκαν, εξαιτίας μιας δραστηριό¬τητας που έχει περατωθεί. Σήμερα, αν κάνει "ταμείο" ο αμερικανικός λαός, θα δει ότι η ισχύς του έκανε πλούσιους τους Εβραίους και κανέναν άλλον. 

Η ισχύς του αμερικανικού λαού ήταν αυτή η οποία επέβαλε το Χόλυγουντ ή τα αμερικανικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, αλλά τα κέρδη πήγαν αποκλειστικά σε εβραϊκές "τσέπες". Μισός αιώνας αμερικανικής παντοκρατορίας έκανε πλούσιους μόνον τους Εβραίους.

Το φίδι όμως είναι φίδι και δεν αλλάζει τη φύση του. 

Ακόμα κι αν το ταΐζεις, όταν έρθει η ώρα θα σε δαγκώσει. 

Οι Εβραίοι, που πέτυχαν χάρη στην ιδιοκτησία και τον κόπο του αμερικανικού λαού, σήμερα τον προδίδουν. Αυτοί οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς που τους φιλοξενούσαν, για να υπηρετήσουν τους Αμερικανούς —που κάποτε τους συνέφεραν—, σήμερα τους προδίδουν κι αυτούς. 

Βλέποντας οι Εβραίοι ότι συμφέρει η ταύτισή τους με την παγκόσμια αστική τάξη και όχι με τον αμερικανικό λαό, τον εγκατέλειψαν. 

Τον πρόδωσαν. 

Τον κατέστρεψαν. 

Τον οδήγησαν στην ανεργία. 

Προτίμησαν να συνεταιριστούν με τη παγκόσμια τάξη των αστών, οι οποίοι ελέγχουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μιλάμε για πραγματικά "σκουπίδια" της ανθρώπινης κοινωνίας. Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί μετά από περιόδους ακμής βρίσκονταν πάντα υπό διωγμόν. Μπορεί να καταλάβει γιατί τους μίσησαν οι Βαβυλώνιοι, οι Αιγύπτιοι, οι Ρωμαίοι, οι Γερμανοί κλπ.. 

Μπορεί να καταλάβει γιατί πάντα καταλήγουν στην έρημο, αναζητώντας την ελπίδα επιβίωσης μόνον στη βοήθεια του Θεού.

Είναι τόσο θρασείς και τόσο αδίστακτοι, που, για κάποιον που έχει γνώσεις, αρχίζει και σχηματίζεται μέσα στο μυαλό του η άποψη ότι το Άουσβιτς ή το Νταχάου ήταν για τους Εβραίους ασφαλείς "κατασκηνώσεις" μέσα σε έναν επικίνδυνο κόσμο, ο οποίος αιμορραγούσε ασύστολα. 

Γιατί το λέμε αυτό, που φαινομενικά φαντάζει απάνθρωπο; Για τον εξής απλό λόγο. 

Οι Εβραίοι, που χρωστάνε τα πάντα στο αμερικανικό λαό, σήμερα —και λόγω συμφερόντων— τον βρίζουν στην κυριολεξία. Αυτοί, που όχι απλά επιβίωσαν χάρη στην αφέλεια των Αμερικανών, αλλά πλού¬τισαν, σήμερα τον βρίζουν, για να μην μειωθούν τα κέρδη τους. Εβραϊκά νεόπλουτα σκουπίδια είναι οι "φιλόσοφοι" τύπου Τσόμσκι, που φιλτράρουν και "κρίνουν" την αμερικανική πολιτική με βάση τα εβραϊκά συμφέροντα. 

Με βάση τα συμφέροντα της "ειρηνόφιλης", αλλά βαθύπλουτης παγκόσμιας αστικής τάξης. Εβραϊκά νεόπλουτα σκουπίδια είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα ζητάνε "συγνώμη" από τον κόσμο για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στις ΗΠΑ. 

Εβραίοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την προπαγάνδα, η οποία ταυτίζει τους Αμερικανούς, που ψήφισαν τους Ρεπουμπλικανούς, με σκύλους. 

Όλα αυτά γίνονται, γιατί έχουν πλέον διαχωριστεί απόλυτα τα συμφέροντα μεταξύ των κυρί¬αρχων κοινοτήτων, που κυβερνάνε τις ΗΠΑ. Η μεγάλη επένδυση των Εβραίων σήμερα είναι το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.

Ένα κόμμα, του οποίου ο προσανατολισμός είναι η υπηρεσία των συμφερόντων της "έξω" Αμερικής. Στο κόμμα αυτό τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχουν οι Εβραίοι.
Αυτοί καθορίζουν την πολιτική "γραμμή" που θ' ακολουθήσει και αυτοί ασχολούνται με την παγκόσμια νεοταξική προπαγάνδα. 

Αυτοί βρίσκονται πίσω από τις προσπάθειες "μετάλλαξης" του παγκόσμιου συστήματος εις βάρος των εθνικών συμφερόντων των ΗΠΑ.
Αυτοί βρίσκονται πίσω από όλες τις στρατηγικές κινήσεις της Νέας Εποχής.

Δεν είναι τυχαίο δηλαδή το γεγονός ότι οι πιο διαφημισμένοι "φιλόσοφοι" της Νέας Εποχής είναι Εβραίοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο "ευαίσθητοι" ιδρυτές μη κυβερνητικών οργανώσεων είναι Εβραίοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο μεγάλοι "ανθρωπιστές", που ενδιαφέρονται για τα μειονοτικά προβλήματα, είναι Εβραίοι.

Αυτά όλα όμως, για να έχουν αποτελεσματικότητα και να "μεταφερθούν" μέσα στα κράτη, θα πρέπει να τύχουν της ανάλογης υποδοχής.
Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στα κράτη οι πρώτοι οι οποίοι "υιοθετούν" αυτές τις "ευαισθησίες" είναι οι τοπικοί Εβραίοι.

Γύρω από την τοπική εβραϊκή κοινότητα "χτίζεται" μέσα σε κάθε κράτος η νέα αστική του τάξη. 

Η νέα αστική τάξη της οποίας οι "γκουρού" είναι οι "υπότροφοι" των αμερικανικών πανεπιστημίων. 

Έχει στηθεί ολόκληρη "βιομη¬χανία" υποτροφιών, η οποία ελέγχεται από τους Εβραίους. 

Μια "βιομηχανία", που με συγκεκρι¬μένα κριτήρια ξεχωρίζει αυτούς οι οποίοι θα γίνουν "υπότροφοι". 

Από τα παιδιά των επιφανών μεγαλοαστών της κάθε χώρας μέχρι τον κάθε φουκαρά γιο λαθρομετάστη τύπου Τσενάι. 

Γιατί; ....... 

eamb.gr 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η αγροτιά των ΗΠΑ... Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.