ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ν.Σαντορινιός: Θέλουμε να δημιουργηθεί εκτενές δίκτυο υδατοδρομίων


Συνάντηση είχε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός με εκπροσώπους της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Γιάννη Αναστασιάδη και Τάσο Γκόβα.

Ο υφυπουργός λόγω και της νησιωτικής του καταγωγής (από τη Σύμη) έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την πορεία αδειοδότησης των υδατοδρομίων τόσο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην οποία ανήκει η Σύμη, όσο και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας.

Ο κ. Σαντορινιός επιβεβαίωσε την κυβερνητική βούληση να δημιουργηθεί εκτενές δίκτυο υδατοδρομίων στην ελληνική επικράτεια ώστε να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι πτήσεις των υδροπλάνων.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τους τομείς δράσης της «Ελληνικά Υδατοδρόμια», για την πορεία αδειοδότησης των υδατοδρομίων που έχει αναλάβει η εταιρεία, καθώς και για το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την συνάντηση ο κος Σαντορινιός δήλωσε: «Το σχέδιο ενός συνδυασμένου, εκσυγχρονισμένου, ενεργειακά φιλικού και προσιτού στους νησιώτες, δικτύου μεταφορών, είναι προτεραιότητα του υπουργείου μας και ιδίως του νέου υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής. Σε συνεργασία με όλους τους Κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς, θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ώστε να δημιουργηθεί το δίκτυο υδατοδρομίων στα νησιά μας».
enikonomia
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ν.Σαντορινιός: Θέλουμε να δημιουργηθεί εκτενές δίκτυο υδατοδρομίων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: