Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα ζώδια σήμερα Κυριακη 11 Δεκεμβριου


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 11/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι πάρα πολλές υποχρεώσεις και το άγχος σε έχουν καταβάλει. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβληματικά θέματα, που έχουν σχέση με τη ζωή σου. Πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται για το ζώδιό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ζητήματα που ενδεχομένως σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε γιατί το έχεις πολλή ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου και μην κάνεις καμία απερισκεψία. Πολλά ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Κάποιοι θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία, όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φρόντισε, αγαπητέ Καρκίνε, να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν οι άλλοι προσπαθούν να σου αλλάξουν γνώμη. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο περιβάλλον σου θα εισβάλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σε χαρακτηρίζει ο μεγάλος δυναμισμός. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα.
 
ΛΕΩΝ

Γενικά

Οι καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Λέων, θα είναι η αιτία του εκνευρισμού σου σήμερα, καθώς θα σου δημιουργήσουν άγχος μέχρι να καταφέρεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Είναι πολύ πιθανό το άγχος σου να μετατραπεί σε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να γίνει δύσκολη κάθε απόπειρα συνεννόησης, κυρίως στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που ίσως σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, απόφυγε να σκεφτείς δυσάρεστα επαγγελματικά θέματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε να αποφορτιστείς. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μια έκρηξη ενέργειας θα σε ωθήσει, αγαπητέ Παρθένε, σε διαρκή άσκηση σήμερα και ίσως αποφασίσεις να ασχοληθείς με ένα καινούργιο και δύσκολο πρόγραμμα γυμναστικής. Πρόσεξε όμως, γιατί ο συνδυασμός της έντονης γυμναστικής και η επιθυμία σου να είσαι σε φόρμα, μπορεί να σε βγάλει έξω από τα όρια της αντοχής σου. Θα πρέπει να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο σώμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
 
ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Έχεις μια επιθυμία να αλλάξεις το σπίτι σου, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να αλλάξεις τα έπιπλα, τη διακόσμηση ή απλώς να κάνεις έναν πολύ καλό καθαρισμό – σίγουρα όμως θα σε απασχολήσει όλη την ημέρα. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και αν φέρεις φίλους να σε βοηθήσουν, θα το απολαύσεις χωρίς να κουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου. Είναι σίγουρο ότι θα ξεχαστείς από το άγχος αλλά και θα περάσεις τέλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού
Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το υποσυνείδητό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου θυμίσει παλιές καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος. Οι αναμνήσεις θα διαδέχονται η μια την άλλη και οι σκέψεις σου δεν θα είναι ευχάριστες. Βέβαια αυτό θα είναι και καλό, καθώς θα σε απελευθερώσει από εμπόδια που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Στο τέλος της ημέρας, θα αισθάνεσαι σε πολύ καλή κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου, ενώ με τις συζητήσεις που θα κάνεις και με την καλή σου διάθεση θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα και ξαφνικά θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η περιπέτεια ξυπνάει μέσα σου, αγαπητέ Τοξότη, και σκέφτεσαι έντονα τα ταξίδια. Ίσως μαζί με κάποιους φίλους να αποφασίσεις ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος. Μπορεί να μην υλοποιηθεί, αλλά η επιθυμία θα παραμείνει. Κάνε λίγη έρευνα για να δεις πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ίσως να μην είναι τόσο απλό όσο νομίζεις και να σε παρασύρει η τάση για περιπέτεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς από τις αγωνίες που έχεις για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ικανοποιεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Βρες τον δικό σου χώρο, αγαπητέ Αιγόκερε, για να κάνεις αυτό που ξέρεις, όμως ταυτόχρονα, σεβάσου την ανάγκη και των άλλων να λειτουργούν στον δικό τους κόσμο. Θα εκπλαγείς ευχάριστα από μερικά αποτελέσματα και θα εμπνευστείς κι εσύ με έναν τρόπο που δεν τον περιμένεις. Θα εμπλουτίσει και θα φέρει όραμα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε σημείο που σε ευχαριστεί, ενώ σε ικανοποιεί και η συμπεριφορά του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις και άλλα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ένα απρόσμενο πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα για το ζώδιό σου, σχετικά με ένα θέμα που προσπαθείς να τελειώσεις και προσωρινά μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στους κοντινούς σου ανθρώπους. Μπορεί να σε κυριεύσει ο θυμός, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του και αυτό θα είναι κάτι παροδικό. Τελείωσε αυτό που έχεις να κάνεις και μετά βρες χρόνο για συμφιλίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να πάει πολύ καλά και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις πολλές κινήσεις για να βελτιώσεις την πορεία των επαγγελματικών σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ο προϋπολογισμός σου δεν σηκώνει και πολλά.
 
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να βγεις έξω, αλλά αν τελικά αποφασίσεις να μείνεις μέσα, κλείσε το τηλέφωνο. Οι φίλοι σου θα είναι αγχωμένοι και οι τηλεφωνικές σου συζητήσεις μπορεί να γίνουν έντονες λόγω παρεξηγήσεων. Αν πρέπει να μιλήσεις με κόσμο, κράτα την επικοινωνία σου σύντομη και ανάλαφρη. Μην χαλάσεις μια υπέροχη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, η πολύ καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

oroskopos.gr 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τα ζώδια σήμερα Κυριακη 11 Δεκεμβριου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: