Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ξηροί καρποί με μέτρο


Στο επίκεντρο των γιορτών βρίσκονται οι ξηροί καρποί, οι οποίοι καταναλώνονται σε μεγάλη ποσότητα είτε ως συστατικά μιας σαλάτας με καρύδια είτε μιας γέμισης για τη γαλοπούλα με κουκουνάρι είτε φυσικά ως συνοδευτικό σε ένα ποτό.

Αποτελούν μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή, καθώς σχεδόν όλοι είναι πλούσιοι σε καλής ποιότητας λίπος, αμινοξέα και πολλά μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά.

Παρόλα αυτά, επειδή έχουν αρκετές θερμίδες και είναι αλατισμένοι καλό είναι να περιορίσουμε λίγο την κατανάλωσή τους, ιδιαιτέρα όταν είναι ακατάστατη και ξεφεύγει ποσοτικά.

Αν θέλουμε στα ενδιάμεσα σνακ μας μέσα στην ημέρα να έχουμε μια μικρή χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς, αυτό είναι καλοδεχούμενο, όχι όμως απλά ως συνοδευτικό με το ποτό μας.
neadiatrofis.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ξηροί καρποί με μέτρο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by ''Τεχνολόγος'' Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.