Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent
ΑΝΤΙΓΡΑΦΉ ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΟΣ ΚΏΔΙΚΑ

Τρουφάκια με μερέντα και ινδοκάρυδο


Μια πολύ εύκολη συνταγή για υπέροχα τρουφάκια της στιγμής με μερέντα και ινδοκάρυδο έτοιμα σε 15 λ. Απολαύστε τα όλες τις ώρες της … λιγούρας… ή της υπογλυκαιμίας και αν περισσέψουν κεράστε τους καλεσμένους σας.


Υλικά συνταγής
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού νιφάδες βρώμης (quaker)
  • 2/3 φλ. τσαγιού Μερέντα ή Nutella
  • 1/2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/2 φλ. τσαγιού φουντούκια καβουρδισμένα
  • 2 1/2 κ.σ. σπόροι λιναριού
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
  1. Σε ένα τηγάνι, χωρίς λιπαντική ουσία, σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, καβουρδίζετε για λίγο τα φουντούκια, ανακινώντας το τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα, χωρίς να καούν όμως, και βγάλουν το άρωμά τους. Τους αφαιρείτε από τη φωτιά και τους μεταφέρετε σε πιάτο να μισοκρυώσουν.
  2. Τοποθετείτε σε μπλέντερ όλα τα υλικά για τα τρουφάκια και τα χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε για 45 λ ή μέχρι να σφίξει καλά και να πλάσετε εύκολα τα τρουφάκια σας. 
  3. Βγάζετε το σφιχτό πλέον μείγμα από το ψυγείο και πλάθετε μπαλάκια 3 εκ. περίπου ή μεγέθους επιλογής σας. Τα σερβίρετε αμέσως ή τα ξαναβάζετε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.
Sintayes.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τρουφάκια με μερέντα και ινδοκάρυδο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by ''Τεχνολόγος'' Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.