Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα



Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη Πάστα Φλώρα. Ένα κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα, που πάντα μας θυμίζει ωραίες στιγμές από το παρελθόν… Απλά δοκιμάστε τη…

Υλικά συνταγής

Για τη ζύμη τάρτας:
  • 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 αυγά
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανίλιες
Για τη γέμιση:
Εκτέλεση συνταγής
  • Για τη ζύμη της τάρτας ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες εκτέλεσης συνταγής που θα βρείτε εδώ.Οι ποσότητες των υλικών προαναφέρονται.
  • Χωρίζετε τα 2/3 της ζύμης και πλάθετε μια μπάλα. Τη βάζετε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη ταρτιέρα ή ταψί, διαμέτρου 28 εκ. και με τα δάκτυλά σας την ανοίγετε ομοιόμορφα στον πάτο και τα τοιχώματα της ταρτιέρας (μπορείτε να την ανοίξετε και φύλλο και να τη τοποθετείσετε μετά στη ταρτιέρα).
  • Απλώνετε πάνω από τη ζύμη τη μαρμελάδα, φροντίζοντας να την ισιώσετε με την ανάποδη ενός κουταλιού, έτσι ώστε να είναι ισοπαχής.
  • Παίρνετε μικρά κομμάτια από την υπόλοιπη ζύμη και πλάθετε κορδονάκια. Τα τοποθετείτε στο ταψί πάνω από τη μαρμελάδα, τοποθετώντας τα σταυρωτά, σχηματίζοντας μικρούς ρόμβους.
  • Βάζετε τη πάστα φλώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς και το ψήνετε για 35 λ περίπου μέχρι να χρυσίσει η ζύμη. Το βγάζετε από το φούρνο και μόλις κρυώσει τη σερβίρετε.

Sintayes.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.