ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Την απαλλαγή ιδιόκτητων αναδασωτέων αγροτεμαχίων από υποχρέωση ενστάσεων δασολογίου ζητά ο Ν. Μαυραγάνης


Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης αφουγκραζόμενος το σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, που δημιουργούταν από την εμπλοκή ιδιοκτητών αγροτικών τεμαχίων, που είχαν κηρυχθεί αναδασωτέα, από τη διαδικασία ενστάσεων του δασολογίου στην Εύβοια αλλά και σε όλη την Ελλάδα,
προχώρησε σήμερα στην υποβολή αιτήματος προς τον αναπλ. Υπουργό Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλο, ώστε να αποχαρακτηρίζονται αποκλειστικά από το Δασαρχείο τα αγροτικά τεμάχια, που ήταν χαρακτηρισμένα ως αναδασωτέα.

Αυτό ζητήθηκε, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να απαλλαγούν εντελώς τόσο από την δαπανηρή διαδικασία των ενστάσεων, όσο και από τη χρονοβόρα εμπλοκή τους στις επιτροπές κρίσεων του δασαρχείου.

Ο αναπλ. Υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει οδηγίες για τη σωστή εφαρμογή του νόμου προς τις δασικές υπηρεσίες των αποκεντρωμένων διοικήσεων, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα.

notios-evoikos.blogspot.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Την απαλλαγή ιδιόκτητων αναδασωτέων αγροτεμαχίων από υποχρέωση ενστάσεων δασολογίου ζητά ο Ν. Μαυραγάνης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: