Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα, βαλσάμικο & δεντρολίβανο


Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα εξαιρετικό πιάτο. Χοιρινές μπριζόλες ψημένες στη μαρινάδας τους με βαλσάμικο, μουστάρδα και δενδρολίβανο. Νοστιμότατη γεύση για ένα υπέροχο κρέας που λιώνει στο στόμα.

Υλικά συνταγής
  • 6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 γεμάτες κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξίδι βαλσάμικο
  • 1 κ.σ. ξηρό ή φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
  • Σε ένα μπολ βάζετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το βαλσάμικο και το θυμάρι και τα ανακατεύετε πάρα πολύ καλά μέχρι να πήξει ελαφρώς το λάδι.
  • Παίρνετε ένα πυρίμαχο σκεύος στο οποίο χωράνε οι μπριζόλες και σε αυτό θα τις ψήσετε. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις βάζετε στο πυρίμαχο σκεύος. Περιχύστε τις μπριζόλες με τη μαρινάδα και γυρίστε τες και από την άλλη πλευρά να καλυφθούν παντού καλά.
  • Καλύψτε το πυρέξ με μεμβράνη και αφήστε τις μπιζόλες στη μαρινάδα όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες, ιδανικά και όλο το βράδυ αλλά όχι λιγότερο από 2 ώρες.
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς, αφαιρείτε τη μεμβράνη και ψήνετε για 50-60 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας. Αν αρχίζει να ροδοκοκκινίζει έντονα σκεπάστε με λίγο αλουμινόχαρτο. Τις σερβίρετε ζεστές με μια μεγάλη χωριάτικη σαλάτα και πουρέ ή πατάτες φούρνου.
Sintayes.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα, βαλσάμικο & δεντρολίβανο Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by ''Τεχνολόγος'' Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.