ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η «φέτα», «έφαγε» τον Γ. Κασαπίδη


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θέμα της φέτας – και όχι η γνωστή ερώτηση, που στη συνέχεια αποσύρθηκε, για το «Τάμα του Έθνους», φαίνεται, πως, υπήρξε η βασική αιτία για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να τον αντικαταστήσει από το πόστο του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μετά την απόφαση των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Καναδά (CETA), για το θέμα της φέτας, ο Γ. Κασαπίδης, που ήταν άκρως αντίθετος προς αυτή την κατεύθυνση, φέρεται να εξέφραζε, δεξιά – αριστερά, την πλήρη διαφωνία του για την εξέλιξη αυτή. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως, σε πρόσφατη σύσκεψη, προχθές Πέμπτη (23/2), ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, του ζήτησε να προβεί, ως αρμόδιος Τομεάρχης, σε κάποια δήλωση, που να στηρίζει την απόφαση των ευρωβουλευτών, εκείνος όμως αρνήθηκε, σημειώνοντας πως εμμένει στις θέσεις του και πως δε μπορεί να πάρει τίποτα πίσω από αυτά που είπε. «Δε θα μπορώ να σταθώ στην εκλογική μου περιφέρεια. Εγώ γι’ αυτό το θέμα αγωνίστηκα και συνεχίζω να αγωνίζομαι», φέρεται να είπε. 

Την ίδια στιγμή, η σχεδόν βέβαιη στάση του ότι θα καταψηφίσει τη συγκεκριμένη απόφαση, όταν θα έρθει προς έγκριση στο ελληνικό κοινοβούλιο, φέρεται, επίσης, να ήταν ένας επιπλέον παράγοντας για την απομάκρυνσή του από το συγκεκριμένο πόστο. 

Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να παραμείνει αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ, καταψηφίζοντας κάτι, για το οποίο η θέση του κόμματος είναι εντελώς διαφορετική. 

Ωστόσο τα ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι για τον Γ. Κασαπίδη στη ΝΔ, πληθαίνουν, καθώς, μετά από αυτή την εξέλιξη, ακόμη και η θέση του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, είναι να θέμα που θα δούμε πως θα εξελιχθεί, παρότι μέχρι, «χθες», ήταν «κλειδωμένη». 

kozan.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η «φέτα», «έφαγε» τον Γ. Κασαπίδη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: