Ο Αγροτικός Σύλλογος Αν.Μάνης για την κινητοποίηση της 8ης ΜΑΡΤΙΟΥ

   “Ο Αγροτικός Σύλλογος Αν. Μάνης συμμετείχε από την αρχή ενεργά στο αγροτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα. Περίπου 2000 αγρό...

 
 “Ο Αγροτικός Σύλλογος Αν. Μάνης συμμετείχε από την αρχή ενεργά στο αγροτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα. Περίπου 2000 αγρότες απο την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία έδωσαν ένα βροντερό «παρών».

Η δε ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μάς επιφύλασσε μια πολύ ευγενική υποδοχή: τι κορίτσια με λουλούδια, τι δώρα για τους αγρότες, ο ίδιος ο υπουργός με δάκρυα στα μάτια μας περίμενε στην είσοδο του υπουργείου παρακαλώντας μας να μπούμε για να συζητήσουμε γιατί κατάλαβε τι είδους προβλήματα έχουμε και ήθελε να έχει μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων.

Δυστυχώς μερίδα αγροτών δεν συγκινήθηκε και με τα πρόσωπά τους κτυπάγανε τις ασπίδες των κακόμοιρων των αστυνομικών, οι οποίοι τελείως τυχαία πέρναγαν μπροστά από το υπουργείο. Άλλοι δε, συνηθισμένοι από τα χωράφια, εκλιπαρούσαν τους αστυνομικούς να τους ψεκάσουν για να τους θυμίσουν λίγο το χωριό.

Γενικά περάσαμε πολύ ωραία. Το πιο σημαντικό ήταν όμως πως αισθανθήκαμε ότι υπάρχει κατανόηση και ότι η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να λύσει τα προβλήματά μας.

Εμείς βέβαια θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμη πιο δυναμικά, γιατί τα προβλήματα δεν τελειώνουν και συνέχεια μπαίνουν καινούργια, όπως η τελευταία ανακοίνωση των δασικών χαρτών όπου όλη η Λακωνία είναι ένα δάσος”.
 
facebook.com
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια