ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βάκης Τσιομπανίδης(AKKEΛ): Φέτα η μεγάλη εθνική προδοσία !!!

 
Φέτα παράγουμε 140 εκατομμύρια κιλά. Η εγχώρια κατανάλωση είναι 80 εκατ. εξάγουμε 40 εκατ. Όταν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η ζήτησε ανέρχεται στα 500 εκατ. και σε διεθνές 1 δις κιλά.

Αντί ως χώρα να εκμεταλλευτούμε αυτήν την τεράστια δυναμική και να γίνει η φέτα ο λευκός χρυσός της χώρας, η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ χαρίζουν την φέτα σε ολόκληρο τον πλανήτη και απο την άλλη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας επιβάλουν έναν άσχετο και επικίνδυνο υπουργό γεωργίας και μια εξοντωτική για τους κτηνοτρόφους φορολογική πολιτική και ένα αγροτοκτόνο ασφαλιστικό, βάζοντας τροχοπέδη και τρικλοποδιές σε κάθε παραγωγική διαδικασία.

Αντί να δώσουμε δικαίωμα στην Κρήτη και σε όλες τις περιοχές της χώρας να παράγουν φέτα που απαγορεύεται απο την Ελληνική νομοθεσία....Δίνουμε το δικαίωμα παραγωγής λευκών τυριών που βαφτίζονται φέτα σε Τουρκία, Σκόπια, Καναδά και Αφρική.

Αντί να πέσουμε με τα μούτρα ως χώρα και να δώσουμε κίνητρα να φτιάξουμε κτηνοτρόφους να παράξουμε φέτα η οποία θα μπορούσε να είναι η ατμομηχανή της εξόδου μας απο την κρίση, έχουμε κυβερνήσεις που στην ουσία την τελευταία δεκαετία καταστρέφουν συστηματικά και με έξωθεν εντολές τον πρωτογενή μας τομέα. Δεν είναι τυχαίο πως το τρίτο μνημόνιο χτύπησε ακριβώς τα δύο πόδια της Ελληνικής οικονομίας, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Δεν είναι τυχαίο που την ώρα που οι Ευρωβουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ πουλούσαν μπιρ παρά την φέτα οι Ιταλοί και Γάλλοι συνάδελφοι τους μάτωναν ώστε να προστατευθεί η παρμεζάνα και το ροκφόρ. Δεν είναι τυχαίο πως ως χώρα κάθε χρόνο δίνουμε για εισαγωγές ζωοκομικών προϊόντων 2,5 δις ευρώ, καθιστώντας την Ελλάδα έναν απο τους καλύτερους πελάτες των βορείων χωρών της Ευρώπης και δανειστές μας (τυχαίο;)..... 


kthnotrofia.pblogs.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Βάκης Τσιομπανίδης(AKKEΛ): Φέτα η μεγάλη εθνική προδοσία !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: