Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

B.Tσιομπανίδης: Το ΑΚΚΕΛ αποτελεί μονόδρομο επιβίωσης για τον αγροτικό κόσμο


Σε 2 μήνες το ΑΚΚΕΛ κλείνει τα 3 χρόνια του και πάει στον τέταρτο !!!!! 
Ένα κόμμα που για πρώτη φορά δημιουργήθηκε απο την καρδιά του αγροτικού κόσμου για τον αγροτικό κόσμο. Ένα κίνημα ανθρώπων με ροζιασμένα χέρια, νοικοκυραίων, ανθρώπων που παράγουν πραγματικό πλούτο για την χώρα. Πετάξαμε παραταξιακές ταυτότητες και γίναμε όλοι μας μια γροθιά, μια οικογένεια, κάτι παραπάνω απο φίλοι ....αδέρφια. 
 
Σε αυτά τα 3 χρόνια αντιμετωπίσαμε όμως πολλά εμπόδια, δυσκολίες και έναν τρομερό πόλεμο ηθικό και οικονομικό. Βρήκαμε μπροστά μας αποστάτες, προδότες, εγκάθετους απο το σύστημα ώστε να πλήξουν την δυναμική του αγώνα μας. Το σύστημα στην αρχή μας πλησίασε, δοκίμασε να μας κάνει συνεργάτες και συνένοχους, αντισταθήκαμε, αρνηθήκαμε, απορρίψαμε μισθούς,διορισμούς και κυβερνητικά προνόμια, παραμείναμε ασυμβίβαστοι διεκδικητές των δίκαιων αιτημάτων μας. 
 
Μετά άλλαξαν στάση και άρχισαν τον πόλεμο. Στοχοποίησαν τα ποιο προβεβλημένα στελέχη του ΑΚΚΕΛ, κατάσχεσαν τις επιδοτήσεις του προέδρου, του κόψανε το ρεύμα στο σπίτι και γενικά μας χτύπησαν ανελέητα όποτε και όσο μπορούσαν. 

Σήμερα παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οικονομικά κυρίως ως άνθρωποι, βλέπουμε καθημερινά το ΑΚΚΕΛ να δυναμώνει να γιγαντώνει να έχει τον αέρα μεγάλου κόμματος εξουσίας. Νέοι άνθρωποι αγωνιστές συσπειρώνονται καθημερινά στην δική μας μάχη. Στην μάχη για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, στην μάχη για το αύριο των παιδιών μας και την σωτηρία της πατρίδας μας με μέσο την αγροτική παραγωγή. 

Το ΑΚΚΕΛ λέγαμε πως πρέπει να γίνει το μεγαλύτερο εργαλείο στα χέρια αγροτών κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και ψαράδων. ΝΑΙ μετά απο τρια χρόνια καταφέραμε με πολλούς αγώνες και πολλές θυσίες να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο μοχλό πίεσης του αγροτικού κόσμου προς την πολιτεία. 
 
Με καθημερινό αγώνα με πολλές αναφορές στο ευρωπαικό κοινοβούλιο, με παρεμβάσεις στα διάφορα υπουργεία, ερωτήσεις,εξώδικα,προσφυγές στο ΣΤΕ, πετύχαμε αρκετά αλλά έχουμε ακόμη να δώσουμε τιτάνιους αγώνες, όπλο μας φυσικά είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν, που στηρίζουν το δικό τους πολιτικό οικοδόμημα, που επιτέλους στηρίζουν και αυτοί όπως όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι τα δικά τους συμφέροντα. 
 
Αναγκάσαμε το υπουργείο οικονομικών μετά απο χρόνια να παραδεχθεί πως είναι παράνομες οι κατασχέσεις των ευρωπαικών αγροτικών επιδοτήσεων, που όμως ακόμη συνεχίζονται, έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά πιστεύω ακράδαντα πως στο τέλος θα νικήσουμε.
 
Αρχικός και τελικός μας στόχος είναι να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, θεωρούμε πως το υπουργείο γεωργίας είναι το σπίτι μας και πως χαρτογιακάδες διορισμένοι υπουργοί καταληψίες δεν μπορούν να μας υποδέχονται στο δικό μας σπίτι με χημικά και ΜΑΤ. 

Ας ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμα της Λιθουανίας, ένα μικρό αγροτικό κόμμα με 1 βουλευτή, στην δεύτερη εκλογική του αναμέτρηση είναι σήμερα κυβέρνηση στην Λιθουανία. ΝΑΙ μπορούμε και εμείς, 1.000.000 αγροτικός κόσμος μαζί με τις οικογένειες μας είμαστε το πλείστον του εκλογικού σώματος. 

Εσύ, εμείς, όλοι μας, μέσα και μαζί με το ΑΚΚΕΛ μπορούμε να κάνουμε θαύματα, ώρα λοιπόν να ενωθούμε να γίνουμε συμπολεμιστές, να προστατέψουμε τις περιουσίες μας, τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας και την πατρίδα μας. 

Αν δεν κατανοήσουμε πως το ΑΚΚΕΛ είναι πολιτικός μονόδρομος επιβίωσης τότε αδέρφια το πηγάδι που μας έριξαν δεν έχει πάτο, κάθε μέρα όλα θα γίνονται ακόμη ποιο σκοτεινά και δύσκολα....
 
Γίνε και εσύ ΑΚΚΕΛ, όλοι μαζί να σώσουμε ότι απέμεινε και να ξεκινήσουμε ξανά την δημιουργία του νέου .....
 
Ο αγροτικός κόσμος έχει τις λύσεις.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
B.Tσιομπανίδης: Το ΑΚΚΕΛ αποτελεί μονόδρομο επιβίωσης για τον αγροτικό κόσμο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: