ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στις 17 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές - Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


Την Τετάρτη 17 Μαΐου θα διεξαχθούν οι φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές.
Μάλιστα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ανακοίνωση της αναφέρει για τις εκλογές:

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση απαιτεί από τους συμμετέχοντες να δώσουν το στίγμα τους για την επόμενη μέρα από τις κάλπες. Είναι δημοκρατική υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερώνουν τους εκλογείς για το πώς σκοπεύουν να χειριστούν την εξουσιοδότηση να τους αντιπροσωπεύουν.

Πιστή σε αυτό της το καθήκον, η ΔΑΠ–ΝΔΦΚ και φέτος θα ανακοινώσει τις προτεραιότητες που θα θέσει εν όψει των Φοιτητικών και Σπουδαστικών εκλογών της 17ης Μαΐου 2017. Έχοντας πλέον συμπληρώσει τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης κυριαρχίας στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας, αλλά ταυτόχρονα συναισθανόμενοι τις ανάγκες των πολιτών αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας για βαθιές τομές στο χώρο της Παιδείας, τολμάμε να θέτουμε στην κρίση των συμφοιτητών μας το πρόγραμμά μας για ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο.

Στην εποχή που οι ιδεοληψίες των καταληψιών γυρίζουν την πατρίδα μας δεκαετίες πίσω, για εμάς, τους εκπροσώπους της φιλελεύθερης ιδεολογίας και της δημοκρατίας στο χώρο της Παιδείας, το διακύβευμα των φετινών Φοιτητικών και Σπουδαστικών εκλογών συνοψίζεται στο τρίπτυχο «μεταρρυθμίσεις – συμμετοχή – ασφάλεια». Επιλέγουμε να συγκρουστούμε με όσα κρατάνε τα Ιδρύματα δέσμια του παρελθόντος, έχουμε το θάρρος της αυτοκριτικής και την ευθύνη μιας ολοκληρωμένης πρότασης εκσυγχρονισμού και ανανέωσης για να δώσουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τη δυνατότητα να κινηθεί δυναμικά προς το μέλλον.
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η μόνη επιλογή».

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Στις 17 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές - Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: