ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αιτήσεις για υποτροφίες σε 3.685 φοιτητές- Όλες οι λεπτομέρειες


Μέχρι τις 28 Απριλίου είναι η ημερομηνία καταβολής των αιτήσεων για τουλάχιστον 3.685 υποτροφίες για φοιτητές σε όλα τα τμήματα/ σχολές των ΑΕΙ της χώρας.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017 τις εν λόγω υποτροφίες, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην αρωγή των επιμελών φοιτητών με χαμηλά εισοδήματα ώστε να τελειώσουν τις σπουδές τους εγκαίρως και αφορούν και στα ΑμεΑ αλλά και τους φοιτητές που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν αναδρομικά από 1η Οκτωβρίου του 2016 και θα έχουν διάρκεια 9 μήνες, ενώ το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας θα ανέρχεται σε 200 ευρώ για τους σπουδάζοντες στον τόπο κύριας κατοικίας τους και 380 ευρώ για τους σπουδάζοντες σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας τους.

Η ημερομηνία καταβολής των αιτήσεων ξεκίνησε από την Πέμπτη 6 Απριλίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας.
 
aftodioikisi

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Αιτήσεις για υποτροφίες σε 3.685 φοιτητές- Όλες οι λεπτομέρειες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: